Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah nachtcrème

Jouw huid heeft dagelijks te maken met stress en vervuiling. Hierdoor kan het haar elasticiteit en stevigheid verliezen. 's Nachts, wanneer je slaapt, absorbeert de huid alle essentiële voedingsstoffen. Het aanbrengen van een nachtcrème voordat je naar bed gaat is dan ook aan te raden. Ontdek het assortiment aan hannah nachtcrèmes.

hannah nachtcrème

Ontdek het assortiment aan hannah nachtcrèmes.

hannah huidverzorging voor couperose
hannah nachtverzorging
hannah nachtverzorging

 


 

hannah nachtcrème

Jouw huid heeft dagelijks te maken met stress en vervuiling. Hierdoor kan het haar elasticiteit en stevigheid verliezen. 's Nachts, wanneer je slaapt, absorbeert de huid alle essentiële voedingsstoffen. Het aanbrengen van een nachtcrème voordat je naar bed gaat is dan ook aan te raden. De Personal Choice en Oxys Genes zijn elk een unieke hannah nachtcrèmes, die voedingsstoffen aanvullen en het verouderingsproces drastisch verminderen.

Een nachtcrème kan verschillende werkingen hebben: een diepvoedende, ultra-hydraterende en herstellende werking. Vaak bevat een nachtcrème een hogere mate aan verzachtende middelen, zodat ze ook in hogere mate hydraterend kunnen werken dan een dagcrème.

Een nachtcrème kan gevoelig zijn voor UV-stralen

Een nachtcrème heeft ook een anti-verouderende, verstevigende, anti-rimpel en liftende werking. Een dergelijke nachtcrème bevat vaak ingrediënten die de vervanging van oude huidcellen door nieuwe versnellen en de verschijning van ouderdomsvlekken, fijne lijntjes en rimpels verminderen. Deze ingrediënten kunnen echter de gevoeligheid van de huid verhogen. De huidgevoeligheid kan toenemen, wanneer ze wordt blootgesteld aan UV-stralen. Dit is één van de redenen waarom een nachtcrème met anti-verouderingswerking niet aan de zon blootgesteld wordt. Een anti-verouderende nachtcrème kan ook hogere niveaus van werkzame bestanddelen bevatten, omdat het specifiek bestemd is voor gebruik 's nachts.

Minder rimpelvorming met hannah nachtcrème

Bij het ouder worden raken de huidcellen minder actief en verloopt de celdeling trager. De gevolgen laten zich raden: onze huid veroudert, ziet er minder vitaal uit en de eerste rimpels dienen zich aan. Het proces van rimpelvorming valt echter te behandelen met een goede nachtcrème. Personal Choice, een unieke hannah nachtcrème, bevat een ingrediënt die uit de Okraplant wordt gewonnen en uitermate effectief is als anti-verouderingsmiddel. Voorts hebben de uit bruine algen verkregen werkzame bestanddelen een ontstekingsremmende werking. De bestanddelen van deze hannah nachtcrème zorgen tevens voor een unieke DNA-bescherming tegen schadelijke zonnestralen en stress. Heb je een acnègevoelige huid, dan is de hannah Personal Choice nachtcrème een uitstekende keuze.

Een hannah nachtcrème met zuurstofboost

Net zo uniek is de Oxys Genes, een hannah nachtcrème die de huid een intensieve zuurstofboost geeft. Zuurstof is noodzakelijk voor een goede celstofwisseling van onze huid en een gezonde celvernieuwing. Het resultaat is een gezondere, stevigere, veerkrachtigere, opvallende frissere en stralende huid. De toegevoegde plantaardige ceramiden in deze hannahnachtcrème zijn tevens in staat om ouderdomsverschijnselen als gevolg van overmatige UV-straling tot een minimum te beperken.