Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Bepaal jouw huidtype voor de perfecte verzorging

Geen een huid is hetzelfde. Om jou te voorzien van het beste advies en passende huidverzorgingsproducten is het belangrijk om inzicht te krijgen in de kenmerken van jouw huid. De classificatie van onze huidtypen is gebaseerd op de niveaus van de vet- en vochthuishouding in de huid. Ontdek hier de verschillende huiddtypen:

Alle huidtypen

Onder deze categorie vallen alle mogelijke huidtypen.

Normale huid

Mijn huid voelt ongelooflijk soepel en fluweelzacht aan. Ik heb een glanze teint waardoor ik een stralende uitstraling heb. Als je goed kijkt, kun je mijn poriën zien, maar ze zijn subtiel van formaat en zeker niet al te groot.

Vette huid

Mijn huid vertoont een glanzende uitstraling, voornamelijk geconcentreerd op mijn voorhoofd, neus en kin. Het lijkt alsof mijn poriën zich hebben vergroot en mijn huid voelt op plaatsen dik en ruw aan.

Onzuivere huid

Ik heb last van acne waardoor puistjes en mee-eters zichtbaar zijn op mijn huid.

Droge huid

Mijn huid is van nature fragiel en heeft een lage talgproductie. Hierdoor is mijn huid snel rood, geïrriteerd en schilferig.

Gevoelige huid

Mijn huid ervaart vaak irritatie en voelt regelmatig uitgedroogd aan. Ik word geconfronteerd met jeuk, rode plekken en schilferige zones.

Vochtarme huid

Mijn huid voelt gespannen en strak aan en kenmerkt zich door piepkleine rimpeltjes die zich zachtjes aftekenen op het oppervlak van mijn huid.

Verouderde huid

Mijn huid vertoont een verminderde veerkracht en ik merk dat er tekenen van ouderdom zoals pigmentvlekken en/of rimpels verschijnen.

Jonge huid

Mijn huid is prachtig egaal en ik ben vrij van verslapping of droge/schilferige plekken.