Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Problemen met de huidverzorging zoals acne, rimpels, een vale en grauwe huid en pigmentatie of huidverkleuringen zijn schoonheidsproblemen waar verschillende mensen mee kampen. Een mooie gezonde huid is een waardevol maar kwetsbaar bezit. Wie zijn of haar huid op de juiste manier verzorgt, zal er jonger en mooier uitzien. Dat is ook goed voor jouw zelfvertrouwen! Elke huid verdient de juiste zorg om een goed uit te blijven zien. Met de hannah verzorgingsset helpen wij je al een heel eind op weg!

Inhoud verzorgingsset

Dagelijks douchen, tanden poetsen en haren kammen. Daar houdt het voor de meeste mensen mee op. Maar om de huid gezond, mooi en jeugdig te houden, is er meer nodig. Met het juiste advies en een goede dagelijkse verzorging blijft jouw huid mooi, vitaal en energiek. Geef jouw huid een kans met de hannah verzorgingsset. Die bevat de volgende producten:

  • Active Lotion: 's avonds, na de Enzymatic skin Peeling, op een wattenschijfje aanbrengen en probleemgebieden zoals een grove huid, vette T-zone en verdikte hoornlaag ermee inwrijven. Na het gebruik voeden.
  • Enzymatic Skin Peeling: zorgt voor extra doorbloeding in de huid, waardoor de huid een rode gloed krijgt. Bij een gevoelige huid liefst verwijderen met een warm en vochtig microwavekompres. Heb je een dikkere huid, dan kun je de peeling voorzichtig verwijderen, van binnen naar buiten toe en van de kin richting de oren, voordat je het microwavekompres uit de verzorgingsset gebruikt.
  • Vitamin Complex: geeft jouw huid onmiddellijk een fris en comfortabel gevoel en zorgt voor een stralende teint. Een echte multivitamineboost voor de huid!
  • 24-hour Skin Balancing; een dag- en nachtcrème die je na de Vitamin Complex uit de verzorgingsset op jouw gezicht, hals en decolleté aanbrengt.
  • Touch of Silk: de laatste stap in jouw huidverzorgingsroutine en een van de belangrijkste producten in de verzorgingsset. Aanbrengen op jouw gezicht, hals en decolleté voor een matte en egale teint.
  • Toilettas hannah (Zwart)
  • Microwave Kompresdoek hannah
  • Gebruiksaanwijzing voor alle producten in de verzorgingsset.

hannah verzorgingsset als cadeau

De producten in de hannah verzorgingsset dienen om te hydrateren, peelen en te verzorgen. Het betreffen crèmes, scrub/peelings en vloeistof. Deze hannah producten zijn geschikt voor de acnehuid en de vette/gecombineerde huid. De hannah verzorgingsset is overigens ook een prima cadeau om een goede vriendin of vriend blij mee te maken!