Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah zonbescherming voor de huid

Iedereen wordt blootgesteld aan UV-straling van de zon. Een toenemend aantal mensen wordt blootgesteld aan kunstmatige bronnen die in de industrie, handel en recreatie worden gebruikt. Tot zonnestraling behoort ook zichtbaar licht, warmte en UV-straling. Met hannah zonbescherming kun je de schadelijke gevolgen van zonlicht verminderen. Geef jouw huid de beste zonbescherming en beperk de schadelijke gevolgen van zonlicht met hannah zonbescherming.

hannah zonbescherming voor de huid

Geef jouw huid de beste zonbescherming en beperk de schadelijke gevolgen van zonlicht met hannah zonbescherming.

Body Shield van hannah beschermt jouw huid tegen de zon
hannah juvi-protect zonbescherming

 


 

hannah zonbescherming

Iedereen wordt blootgesteld aan UV-straling van de zon. Een toenemend aantal mensen wordt blootgesteld aan kunstmatige bronnen die in de industrie, handel en recreatie worden gebruikt. Tot zonnestraling behoort ook zichtbaar licht, warmte en UV-straling. Met hannah zonbescherming kun je de schadelijke gevolgen van zonlicht verminderen.

UVA-stralen zorgen onder meer voor een snellere veroudering van de huid. Bovendien is het een belangrijke factor bij de vorming van huidkanker. Ook de UVB-straling is niet zonder schade. Het veroorzaakt zonnebrand en draagt tevens bij aan het ontstaan van huidkanker. Een goede zonbescherming behoedt je voor de schadelijke gevolgen van UVA- én UVB-straling. Sun Perfection is een speciaal ontwikkelde productlijn van hannah zonbescherming, die elke huidtype inderdaad degelijke bescherming tegen de schadelijke invloed van zonlicht biedt!

De juiste hannah zonbescherming voor elke huidtype

De stijging van het aantal gevallen van huidkanker in de afgelopen decennia is sterk gerelateerd aan steeds populairder wordende recreatieve outdoor activiteiten. Volgens de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) wordt overmatige blootstelling aan zonlicht algemeen aanvaard als de onderliggende oorzaak voor schadelijke effecten op de huid, ogen en het immuunsysteem. Het is dus zaak om jezelf goed te beschermen tegen schadelijk zonlicht. Nu is het niet altijd even makkelijk om uit te vinden welk zonbeschermingsproduct het beste bij u past: een SPF10, een SPF15 of een SPF30? Wat houden die termen en cijfers nu allemaal in? Gelukkig heeft hannah een productlijn van zonbescherming ontwikkeld, die werkt vanuit huidtype. Dat maakt het veel gemakkelijker om de juiste hannah zonbescherming te kiezen!

Vier bijzondere producten van hannah zonbescherming

Sun Perfection, de speciale productlijn van hannah zonbescherming, bestaat uit vier unieke producten. Allereerst Fade Treatment, speciaal voor huidtype III-IV. Behoor je tot dit type, dan word je snel bruin en verbrand je nauwelijks. Je bent dan wel gevoeliger voor pigmentatie en huidverkleuringen. De Fade Treatment met SPF10 is dan voor jou de juiste hannah zonbescherming. Heb je een lichte tot getinte huid, dan behoor je tot huidtype II-III. Speciaal voor dit huidtype is de High Quality ontwikkeld, een hannah zonbescherming met SPF15. Met de High Quality kun je het verlies van voedingsstoffen, waar je gevoelig voor bent met dit huidtype, perfect opvangen. Wie niet of nauwelijks bruin wordt en ook nog relatief snel verbrandt, behoort tot huidtype I-II. De Juvi Protect met SPF30 is de ideale hannah zonbescherming waarmee de huid beschermd wordt tegen schadelijke UV-stralen en vrije radicalen. Tenslotte is er de Lip Touch, een zijdezachte lippenbalsem met SPF15, uiterst geschikt voor de tere lippenhuid.