Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah huidverzorging

De lichaamshuid heeft specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van groot belang dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen. Het hannahhuis heeft diverse hannah huidverzorgingsproducten. Met hannah huidverzorging leg jij jouw huid flink in de watten. 

hannah huidverzorging

Met hannah huidverzorging leg jij jouw huid flink in de watten. 

 


 

hannah huidverzorging

In Het hannahhuis vind je hannah huidverzorging in verschillende varianten. Met behulp van de toegevoegde filters doel, huidtype, huidprobleem, doelgroep en producttype, kun je de hannah huidverzorging vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Alle producten van hannah dragen een steentje bij aan de verzorging van jouw huid. Zo hoeft je je geen zorgen te maken over jouw huid en blijft deze constant in optimale conditie.

Neem bijvoorbeeld hannah Body Cream. Deze crème is erg geschikt voor na het douchen. Door middel van stevig masseren breng je deze crème gemakkelijk aan op jouw gehele lichaam en begin of eindig je de dag goed. Deze hannah huidverzorging bevat een romige samenstelling met een hoogwaardige, volle basis van macadamia-olie. De hannah Body Cream bevat niet alleen veel antioxidanten, maar heeft tegelijkertijd ook kalmerende en verzachtende eigenschappen voor jouw huid. Door de toegevoegde cafeïne wordt de huid verstevigd en geeft een flinke boost met antioxidanten. Het resultaat is aantrekkelijk: een gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid.

Heb je veel vragen over jouw huid en de verzorging daarvan, maar schiet een afspraak maken hiervoor erbij in? Dan is het hannah huidverzorging boek een ideale oplossing voor je! In dit boek word je op een inzichtelijke manier op de hoogte gebracht van aanwijzingen die gaan over huidverbetering en huidverzorging. Na dit boek ben je ook volledig op de hoogte van hoe je het best veroudering van de huid kunt tegengaan met behulp van de bijbehorende tips.

Verzorg jij jouw huid ook graag tijdens het douchen? Het assortiment met hannah huidverzorging bestaat ook uit een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie. De hannah Shower Treatment heeft een heerlijke frisse geur en is zeer gemakkelijk in gebruik. Indien je last hebt van een zeer droge of gevoelige huid, dan kun je met deze doucheolie goed uit de voeten. Voor optimaal gebruik neem je een kleine hoeveelheid in jouw handpalm, vervolgens breng je deze aan op de huid en vermeng je dit met water. Tot slot kun je het er rustig afdouchen.