Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Advies

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering. De basis is een effectief stappenplan voor de huid met als doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering. Onze gecertificeerde hannah huidcoaches helpen en adviseren jou graag om jouw huid dát te geven wat het nodig heeft en zo samen te werken aan huidverbetering.

Huidadvies

Wij helpen je graag met persoonlijk huidadvies uitgegeven door onze gecertificeerde hannah huidcoaches. Zo weet jij precies welke hannah producten voor jouw huid(problemen) aan te bevelen zijn. De hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek!

Huidprobleem

De producten van hannah verbeteren actief de huid. Ze zijn erop gericht om huidproblemen te helpen herstellen. Pak huidproblemen als rosacea, pigmentatie en huidveroudering gericht aan met de hoge kwaliteit hannah producten.

Huidtype

Geen een huid is hetzelfde. Om jou te voorzien van het beste advies en passende huidverzorgingsproducten is het belangrijk om producten te gebruiken die passen bij jouw huidtype. Ontdek jouw huidtype en de hannah producten die hierbij horen.

 


 

Ingrediënten cosmetica

Bij het hannahhuis geloven we dat iedereen recht heeft op een gezonde, stralende huid. Daarom bieden wij de hoogwaardige huidverzorgingsproducten van hannah aan die jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengen en je zelfvertrouwen versterken. De unieke formules bevatten geselecteerde ingrediënten die samenwerken om de conditie van jouw huid te verbeteren en te behouden. 

Het begrijpen van de ingrediënten in je huidverzorgingsproducten is essentieel om de beste resultaten voor je huid te bereiken. Bij het hannahhuis zijn we gepassioneerd door deze kennis en delen we graag al onze expertise met jou. Op deze 'Cosmetica Ingrediënten ABC' pagina vind je een uitgebreide lijst van veelvoorkomende ingrediënten in hannah huidverzorgingsproducten én leggen we precies uit wat ze doen en welke voordelen ze bieden voor jouw huid.

Onze missie is om transparantie en duidelijkheid te bieden, zodat jij vol vertrouwen kunt shoppen voor je favoriete producten. We nemen je mee in de wereld van actieve werkstoffen zoals hyaluronzuur, retinol, niacinamide en vele anderen, zodat jij precies weet welke ingrediënten passen bij jouw huidtype en skin goals.