Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah zonnebrandcrème SPF10

Het aanbrengen van zonnebrandcrème is één van de belangrijkste antiverouderingsmaatregelen die je voor jouw huid kunt treffen. Behoor je tot huidtype III-IV met een getinte tot donkere huid, dan raak je wellicht niet snel verbrand. Zonnestraling kan echter wel zorgen voor ongelijkmatige pigmentatie, zoals moedervlekken en vitiligo.

De hannah Fade Treatment is een zonnebrandcreme SPF10 die een relatief lage mate van bescherming tegen UV-stralen biedt, maar hyperpigmentatie effectief tegengaat. De zoethout die in de hannah Fade Treatment is verwerkt gaat de vorming van pigmentvlekken en huidverkleuringen tegen.

hannah zonnebrandcrème SPF10

De hannah Fade Treatment is een zonnebrandcreme SPF10 die een relatief lage mate van bescherming tegen UV-stralen biedt, maar hyperpigmentatie effectief tegengaat. De zoethout die in de hannah Fade Treatment is verwerkt gaat de vorming van pigmentvlekken en huidverkleuringen tegen.

hannah high quality zonbescherming
hannah high quality zonbescherming

 


 

hannah SPF10

Het aanbrengen van zonnebrandcrème is één van de belangrijkste antiverouderingsmaatregelen die je voor jouw huid kunt treffen. Behoor je tot huidtype III-IV met een getinte tot donkere huid, dan raak je wellicht niet snel verbrand. Zonnestraling kan echter wel zorgen voor ongelijkmatige pigmentatie, zoals moedervlekken en vitiligo. De hannah Fade Treatment is een zonnebrandcreme SPF10 die een relatief lage mate van bescherming tegen UV-stralen biedt, maar hyperpigmentatie effectief tegengaat.

UV-straling bereikt de aarde in de vorm van UVB en UVA-stralen. UVB-straling is de belangrijkste oorzaak van zonnebrand en speelt een sleutelrol in de vorming van huidkanker. UVA-stralen versnellen niet alleen de veroudering van de huid, maar dragen ook bij aan het ontstaan van huidkanker. Een goede zonnebrandcreme kan hiertegen bescherming bieden.

Zonnebrandcreme SPF10 voor de donkere huid

De mate waarin een zonnebrandcreme bescherming biedt, varieert doorgaans van SPF2 tot SPF50. De termSPF staat voor Sun Protection Factor. Een SPF2 betekent dat 50% van de UVB-stralen wordt geblokkeerd. Koop je zonnebrandcreme SPF10, dan betekent dit dat 90% van de UVB-stralen wordt geblokkeerd. Wie een getinte tot donkere huid heeft (huidtype III-IV), wordt heel snel bruin en raakt doorgaans niet zo snel verbrand. Een zonnebrandcreme SPF10 is dan ruim voldoende. Deze biedt bescherming tegen ongelijkmatige pigmentatie en huidverkleuringen, aandoeningen waar mensen met huidtype III-IV relatief gevoelig voor zijn.

Zonnebrandcreme SPF10: de hannah Fade Treatment

Fade Treatment is een unieke zonnebrandcreme SPF10 van hannah, speciaal voor mensen met een getinte tot donkere huid. Vanwege de aanleg voor het vormen van huidverkleuringen en pigmentvlekken is een relatief lage mate van bescherming tegen zonnebrand weliswaar voldoende, maar dient de hyperpigmentatie ook effectief te worden tegengegaan. De zoethout die in de hannah Fade Treatment is verwerkt gaat de vorming van pigmentvlekken en huidverkleuringen tegen.

Combineren voor een beter resultaat

Naast de pigmentophopingen heeft dit huidtype ook te maken met een verhoogd vochtverlies via de epidermis, alsook een verstoorde barrièrefunctie. Niet voor niets is de hannah zonnebrandcrème SPF10 ideaal voor mensen met dit huidtype: de toegevoegde niacinamide gaat vochtverlies en verstoorde barrièrefunctie tegen. De zonnebrandcreme SPF10 kan in combinatie met de hannah Enzymatic Skin Peeling, de hannah Cell-Active en/of de hannah Oxys Genes worden gebruikt voor een sneller en beter resultaat.