Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah zonnebrandcrème SPF10

Bescherm huidtype III-IV met zonnebrandcreme SPF10.

Filter
hannah Cream & Shine SPF10
hannah Cream & Shine SPF10 Deze combinatie van 24-hour Skin Balancing met Fade Treatment SPF10 verzorgt en beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van de zon. De voedende eigenschappen van de 24-hour Skin Balancing in combinatie met de beschermende eigenschappen van Fade Treatment (SPF10) zorgen ervoor dat de huid in optimale conditie blijft tijdens de zomerse dagen. Zo gebruik je Cream & Shine Reinig de huid met een hannahgezichtsreiniging. Spray na de reiniging van het gezicht de vitamin complex over het gezicht. Breng daarna de hannah 24-hour Skin Balancing. Breng over deze crème de Fade Treatment aan. Als finishing touch kan de Touch of Silk aangebracht worden.
€ 106,00
hannah Facial Protect Duo Fade Treatment SPF10
hannah Facial Protect duo Dit duo bestaat uit hannah Lip Touch en de hannah Fade Treatment (SPF10). hannah Lip Touch De hannah lippenbalsem is een unieke, plantaardige lippenbalsem die je volle, verzorgde lippen bezorgt. Jouw huid geneest beter als het vochtig wordt gehouden. Zo kan hannah lippenbalsem helpen eventuele scheuren op gesprongen lippen, infecties en verdere irritatie te voorkomen. Vrijwel iedere lippenbalsem van nu bevat SPF-bescherming. Dit helpt jouw lippen beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon en voorkomt schrale en droge lippen. De hannah lippenbalsem bevat SPF15 bescherming, dus daarmee zit je altijd goed. hannah Fade Treatment hannah Fade Treatment biedt zonbescherming aan huidtype III-IV (SPF10) een getinte tot donkere huid, dit type huid bruint zeer snel en verbrandt bijna nooit. Gebruik hannah Fade Treatment als dagelijkse dagcrème na het reinigen en eventueel peelen van de huid.
€ 71,00
hannah Protect Duo Fade Treatment SPF10
hannah Protect Duo Dit duo bestaat uit hannah Body Shield en de hannah Fade Treatment (SPF10). hannah Body Shield SPF bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UV-filters met een hoge en langdurige breedspectrum zonbescherming en is uiterst prettig uit te smeren. De huidige wetenschap geeft aan dat we zonlicht heel hard nodig hebben, want naast het verkrijgen van een gezonde kleur wordt onder invloed van de zon het onmisbare vitamine D aangemaakt. Wanneer je dagelijks gemiddeld 15-30 minuten onbeschermd in de zon verblijft, kan dat dus juist heel positief zijn. Blijf je echter langer in de zon, bescherm je lichaamshuid dan met Body Shield SPF50. Dit zeer prettig uit te smeren zonneproduct bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UV-filters met een hoge en langdurige breedspectrum zonbescherming. Door de juiste balans tussen én de harmonie in UVA- en UVB-filters biedt Body Shield ultrahoge UV-bescherming voor zowel volwassenen als kinderen. hannah Fade Treatment hannah fade treatment biedt zonbescherming aan huidtype III-IV (SPF10) een getinte tot donkere huid, dit type huid bruint zeer snel en verbrandt bijna nooit. Gebruik hannah Fade Treatment als dagelijkse dagcrème na het reinigen en eventueel peelen van de huid.
€ 99,00
hannah Fade Treatment 60ml
hannah Fade Treatment Fade Treatment werd speciaal ontwikkeld voor huidtype III-IV, oftewel de getinte tot donkere huid. Mensen met dit huidtype bruinen zeer snel en verbranden vrijwel nooit, maar hebben wel veel aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Dit huidtype vraagt dus om een relatief lage mate van zonbescherming, oftewel een UV-filter Low (SPF10). Daarnaast is er Zoethout-extract toegevoegd om hyperpigmentatie en irritatie van dit huidtype effectief tegen te gaan. De voordelen van Fade Treatment: Oplichtend van binnenuit én buitenaf Aanvullend op de natuurlijke vet/vochtbalans Optimaliserend op de huidbarrièrefunctie Stimulerend op de collageensynthese Doorbloedingsverbeterend Voorzien van geïntegreerd UV-filter Low (SPF10) Zo gebruik je Fade Treatment: Gebruik bij langdurig verblijf buiten een beschermingsfactor die voor jou geschikt is. Doe dit royaal en herhaal dit na twee uur of vaker bij sterke transpiratie en ook na het zwemmen. Let wel, meerdere keren aanbrengen geeft geen cummulatief effect; Gebruik Fade Treatment bij huidtype III-IV als basisproduct, eventueel over of onder een passend product heen, om optimaal te kunnen profiteren van de goede eigenschappen van zonlicht; Bij pigmentstoringen Fade Treatment als eerste product royaal op de hyperpigmentaties aanbrengen. Bekijk onderstaand de product leaflet
€ 56,00

hannah SPF10

Het aanbrengen van zonnebrandcrème is één van de belangrijkste antiverouderingsmaatregelen die je voor jouw huid kunt treffen. Behoor je tot huidtype III-IV met een getinte tot donkere huid, dan raak je wellicht niet snel verbrand. Zonnestraling kan echter wel zorgen voor ongelijkmatige pigmentatie, zoals moedervlekken en vitiligo. De hannah Fade Treatment is een zonnebrandcreme SPF10 die een relatief lage mate van bescherming tegen UV-stralen biedt, maar hyperpigmentatie effectief tegengaat.

UV-straling bereikt de aarde in de vorm van UVB en UVA-stralen. UVB-straling is de belangrijkste oorzaak van zonnebrand en speelt een sleutelrol in de vorming van huidkanker. UVA-stralen versnellen niet alleen de veroudering van de huid, maar dragen ook bij aan het ontstaan van huidkanker. Een goede zonnebrandcreme kan hiertegen bescherming bieden.

Zonnebrandcreme SPF10 voor de donkere huid

De mate waarin een zonnebrandcreme bescherming biedt, varieert doorgaans van SPF2 tot SPF50. De termSPF staat voor Sun Protection Factor. Een SPF2 betekent dat 50% van de UVB-stralen wordt geblokkeerd. Koop je zonnebrandcreme SPF10, dan betekent dit dat 90% van de UVB-stralen wordt geblokkeerd. Wie een getinte tot donkere huid heeft (huidtype III-IV), wordt heel snel bruin en raakt doorgaans niet zo snel verbrand. Een zonnebrandcreme SPF10 is dan ruim voldoende. Deze biedt bescherming tegen ongelijkmatige pigmentatie en huidverkleuringen, aandoeningen waar mensen met huidtype III-IV relatief gevoelig voor zijn.

Zonnebrandcreme SPF10: de hannah Fade Treatment

Fade Treatment is een unieke zonnebrandcreme SPF10 van hannah, speciaal voor mensen met een getinte tot donkere huid. Vanwege de aanleg voor het vormen van huidverkleuringen en pigmentvlekken is een relatief lage mate van bescherming tegen zonnebrand weliswaar voldoende, maar dient de hyperpigmentatie ook effectief te worden tegengegaan. De zoethout die in de hannah Fade Treatment is verwerkt gaat de vorming van pigmentvlekken en huidverkleuringen tegen.

Combineren voor een beter resultaat

Naast de pigmentophopingen heeft dit huidtype ook te maken met een verhoogd vochtverlies via de epidermis, alsook een verstoorde barrièrefunctie. Niet voor niets is de hannah zonnebrandcrème SPF10 ideaal voor mensen met dit huidtype: de toegevoegde niacinamide gaat vochtverlies en verstoorde barrièrefunctie tegen. De zonnebrandcreme SPF10 kan in combinatie met de hannah Enzymatic Skin Peeling, de hannah Cell-Active en/of de hannah Oxys Genes worden gebruikt voor een sneller en beter resultaat.