Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah zonbescherming voor het gezicht

Een weloverwogen mate van zonbescherming is onmisbaar voor het behoud van een mooie en vooral gezonde huid én om pigmentvlekken te voorkomen. Beperk de schadelijke gevolgen van zonlicht met hannah zonbescherming. Voor elk huidtype de beste zonbescherming.

hannah zonbescherming voor het gezicht

Beperk de schadelijke gevolgen van zonlicht met hannah zonbescherming. Voor elk huidtype de beste zonbescherming.

Bescherming tegen de zon met hannah sun perfection
Bescherming tegen de zon met hannah sun perfection

 


 

Zonnebrandcrème

Het hannahhuis richt zich ook op zonnebrandcrème van hannah om jouw huid optimaal in goede conditie te houden. Met behulp van de toegevoegde filters doel, huidtype, huidprobleem, doelgroep en producttype, kun je de zonnebrandcrème vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten producten: huidbescherming en lipverzorging in verschillende hoeveelheden. Ga je binnenkort op (zon)vakantie en ben je op zoek naar een passende zonnebrandcrème van hannah? Dan ben je bij Het hannahhuis op de juiste plek!

Neem bijvoorbeeld de hannah Fade Treatment. Deze zonnebrandcrème is geschikt voor het huidtype III-IV (SPF 10). Hierbij gaat het eigenlijk om de getinte tot donkere huid. Dit huidtype bruint vaak snel en verbrand daarentegen bijna nooit. Dat betekent niet dat je geen zonnebrandcrème hoeft te gebruiken, want ook deze huid verdient bescherming tegen de zon. Daarnaast heeft deze huid veel aanleg voor de vorming van huidverkleuringen en pigmentvlekken. Wil je dit tegengaan? Dan is dit een ideale crème met een lage mate van bescherming waarbij zoethout ervoor zorgt dat dit wordt tegengegaan.

Heb je juist een gevoelige huid? Een lichte tot getinte huid wordt gezien als een gevoelige huid en met de hannah High Quality zorg je ervoor dat jouw huid goed is beschermd. Deze zonnebrandcrème oefent een regenererende invloed uit op de huid door de toevoeging van vitamine A en paardenkastanje. Hierdoor voelt de huid steviger aan. Je brengt de crème aan met licht masserende bewegingen.

Het hannahhuis heeft aan alle soorten huiden gedacht. Dat betekent dat de hannah Juvi Protect erg geschikt is voor mensen met een zeer lichte tot lichte huid. Dit huidtype vraagt om een zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor, omdat deze huid snel verbrandt en niet of nauwelijks verkleurt.