Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah zonnebrandcrème SPF15

Een zonnebrandcrème SPF15 is specifiek geschikt voor huidtype II-III. Personen met dit huidtype hebben een lichte tot getinte huid. Speciaal voor hen is er de hannah High Quality.

Heb jij huidtype II-III, dan ben je vaak gevoelig voor het verlies van voedingsstoffen. De verloren voedingsstoffen moeten worden aangevuld en dat kan heel goed door ingrediënten zoals macadamia-olie, sojaboonolie, goudsbloem en sheabutter. De toegevoegde vitamine A en paardenkastanje maakt de huid steviger. En mocht je toch aan teveel zonlicht zijn blootgesteld, dan zal de Aloë Vera in de hannah High Quality jouw huid onmiddellijk weer kalmeren. Bescherm huidtype II-III daarom met de hannah High Quality Cream.

hannah zonnebrandcrème SPF15

Een zonnebrandcrème SPF15 is specifiek geschikt voor huidtype II-III. Personen met dit huidtype hebben een lichte tot getinte huid. Speciaal voor hen is er de hannah High Quality.

hannah high quality cream zonbescherming
hannah high quality cream zonbescherming

 


 

hannah SPF15

Een zonnebrandcrème combineert verschillende ingrediënten die helpen bij het voorkomen van schade aan de huid als gevolg van ultraviolette (UV) straling. Deze stralen kunnen de huid beschadigen, een voortijdige huidveroudering bewerkstelligen en het risico op huidkanker verhogen. De hannah zonnebrandcrème SPF15 heeft naast een beschermende ook een kalmerende, verkoelende en verstevigende werking én helpt een jeugdige uitstraling te bewerkstelligen.

Er zijn twee soorten ultraviolette straling, UVA en UVB, die een huidbeschadiging kunnen veroorzaken. UVB is de voornaamste boosdoener achter zonnebrand, terwijl de UVA-stralen, die dieper in de huid doordringen, worden geassocieerd met rimpels en andere licht-geïnduceerde effecten van de vergrijzing. Ze verergeren ook de carcinogene effecten van UVB-stralen en worden beschouwd als een oorzaak van huidkanker op zichzelf. Zonnebrandmiddelen variëren in hun vermogen om te beschermen tegen UVA en UVB.

Betekenis zonnebrandcrème SPF15

Vrijwel elke zonnebrandcrème SPF15 of hoger heeft een uitstekende bescherming tegen UVB. SPF - of zonbeschermingsfactor - is een maat voor het vermogen van een zonnebrandcrème om te voorkomen dat UVB de huid beschadigt. Als het 20 minuten duurt voordat jouw onbeschermde huid rood begint te worden, dan kan het met behulp van een zonnebrandcrème SPF15 ruim 15 keer langer duren voordat jouw huid rood wordt. Een andere manier om ernaar te kijken is in termen van percentages: zonnebrandcreme SPF15 filtert ongeveer 93 procent van alle inkomende UVB-stralen.

Zonnebrandcrème SPF15 beschermt en regenereert

De zonnebrandcrème SPF15 combineert verschillende ingrediënten die helpen bij het voorkomen van schade aan de huid als gevolg van ultraviolette (UV). Deze stralen kunnen de huid beschadigen, een voortijdige huidveroudering bewerkstelligen en het risico op huidkanker verhogen. De hannah zonnebrandcrème SPF15 beschermt niet alleen tegen schadelijke UV-stralen, maar kalmeert, verkoelt en verstevigt de huid tevens.

SPF15 voor huidtype II-III

Een zonnebrandcrème SPF15 is specifiek geschikt voor huidtype II-III. Personen met dit huidtype hebben een lichte tot getinte huid. Speciaal voor hen is er de hannah High Quality. Heb jij huidtype II-III, dan ben je vaak gevoelig voor het verlies van voedingsstoffen. De verloren voedingsstoffen moeten worden aangevuld en dat kan heel goed door ingrediënten zoals macadamia-olie, sojaboonolie, goudsbloem en sheabutter. De toegevoegde vitamine A en paardenkastanje maakt de huid steviger. En mocht je toch aan teveel zonlicht zijn blootgesteld, dan zal de Aloë Vera in de hannah High Quality jouw huid onmiddellijk weer kalmeren.