Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah peeling

Bijna elk huidprobleem verbetert door het toevoegen van een peeling aan de huidverzorgingsroutine. Van een verouderde huid met rimpels tot een acne-gevoelige huid en van een huid met onzuiverheden tot een huid met hyperpigmentatie.

Door je gezicht en huid te exfoliëren, stimuleer je celvernieuwing en verwijder je dode huidcellen en oneffenheden. Resultaat: een egale & stralende huid!

hannah peeling

Door je gezicht en huid te exfoliëren, stimuleer je celvernieuwing en verwijder je dode huidcellen en oneffenheden. Resultaat: een egale & stralende huid!

De enzymatic skin peeling voor een milde maar effectieve peeling
De enzymatic skin peeling voor een milde maar effectieve peeling

 


 

hannah peeling

Het assortiment van Het hannahhuis bestaat uit diverse peeling producten. Met behulp van de toegevoegde filters doel, huidtype, huidprobleem, doelgroep en producttype, kun je de peeling producten vinden die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Alle peeling producten zijn ontwikkeld om dode huidcellen van jouw huid te verwijderen en zorgen er ook voor dat de ongewenste pigmentveranderingen, rimpels, littekens, acne en onregelmatigheden worden verminderd.

De zuren in een peeling verslappen de samenhang tussen de corneocyten (hoornlaagcellen) waardoor een versnelde afschilfering van de hoornlaag (stratum corneum) plaatsvindt. De zuren stimuleren de nieuwvorming van collageenvezels. Hierdoor wordt de tonus van het steunweefsel verhoogd. Het allerbelangrijkste is misschien nog wel dat de elasticiteit van jouw huid wordt verbeterd en de huid beter in staat is om het eigen vocht vast te houden. 

Onder emulsie worden de peelings bedoeld in de vorm van crème, zoals de hannah Enzymatic Skin Peeling en hannah Scrub Plus. Er zit een klein verschil tussen deze twee crèmes. De Enzymatic Skin Peeling is erop gericht om jouw huid twee tot drie keer per week te peelen. Daarentegen is de Scrub plus ontwikkeld voor het peelen van het hele lichaam. Beide peeling producten breng je met stevige, ronddraaiende bewegingen aan. Hierdoor worden de dode huidcellen van de huid ontdaan. Heb je het betreffende peeling product aangebracht? Dan kun je deze vervolgens verwijderen met water of in het gezicht met een heerlijk warm hannah kompresdoek.

Handig om te weten: in het begin zal er een rode kleur op jouw huid ontstaan bij het gebruik van peeling producten. Afhankelijk van het soort product, zal dit na enkele uren wegtrekken. Met een diepere peeling kan er wekenlang een roze kleur zichtbaar zijn op jouw huid.