Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah reinigingsolie

De hannah Cleansing Oil is een hydrofiele en ecologisch verantwoorde olie met als basis zuiver plantaardige sojaolie, waarvan bekend is dat die uitstekende reinigende eigenschappen heeft. Hydrofiel betekent dat dat de olie met water te vermengen is, zonder dat het schuimt. De reinigingsolie is bovendien rijk aan verschillende antioxidanten. De hannah reinigingsolie reinigt de huid mild en effectief, verwijdert onzuiverheden zonder nadelige gevolgen voor barrière van de huid en laat na de reiniging geen vettig laagje achter waardoor jouw huid in balans blijft.

hannah reinigingsolie

De hannah reinigingsolie reinigt de huid mild en effectief, verwijdert onzuiverheden zonder nadelige gevolgen voor barrière van de huid en laat na de reiniging geen vettig laagje achter waardoor jouw huid in balans blijft.

Aanvullende hannah producten in de hannah specials line
hannah cleansing oil
hannah cleansing oil

 


 

hannah reinigingsolie

Is een reinigingsolie net zo goed - of zelfs beter - voor jouw huid dan gewone zeep? Kunnen mensen die een vette huid hebben het product gebruiken? Verstopt de olie de poriën niet? Met de unieke hannah reinigingsolie hoeft jij je hier geen zorgen over te maken.

Een reinigingsolie maakt gebruik van de 'goede’ olie in de huid om de ‘slechte’ oliën te verwijderen. Ongeacht de huidtype, vermengt reinigingsolie zich met de reeds bestaande olie op het gezicht. Sommige van deze oliën kan natuurlijk geproduceerd sebum (een vetachtige substantie die door talgklieren wordt geproduceerd) zijn, maar ook afkomstig zijn van make-up en andere producten. Bij het gebruik van een reinigingsolie neemt bij het afspoelen de 'goede’ olie alle 'slechte’ oliën en vuil met zich mee.

Geen verstopte poriën met hannah reinigingsolie

Wanneer je reinigingsolie in de huid masseert, binden de oliën in de cleanser zich aan onzuiverheden en trekken ze vuil uit de poriën zonder deze te verstoppen. Nadat je de olie van jouw gezicht hebt verwijderd blijft de huid schoon, zacht en gehydrateerd achter. De hannah reinigingsolie verstopt jouw poriën dus niet, omdat het slechts onzuiverheden verwijdert. De reinigingsolie wordt vervolgens samen met deze onzuiverheden weggespoeld.

Met hannah reinigingsolie blijft jouw huid in balans

Een groot deel van de olievrije reinigingsmiddelen haalt helaas de natuurlijke oliën van de huid weg, waardoor het evenwicht verstoord raakt en jouw huid olie zal produceren om het geheel opnieuw in balans te brengen. Een overproductie van natuurlijke oliën kan echter leiden tot een problematische huid. De hannah reinigingsolie houdt het bestaande pH-balans van de huid in balans en voorkomt dat de olieproductie van de huid overbelast raakt. Bovendien zijn etherische oliën van nature antibacterieel. Reinigingsolie bevat tevens antioxidanten en anti-verouderingsingrediënten, die de textuur en het uiterlijk van jouw huid verbeteren.

Hydrofiele hannah reinigingsolie is ook ecologisch verantwoord

De hannah reinigingsolie is een hydrofiele en ecologisch verantwoorde olie met als basis zuiver plantaardige sojaolie, waarvan bekend is dat die uitstekende reinigende eigenschappen heeft. Hydrofiel betekent dat dat de olie met water te vermengen is, zonder dat het schuimt. De reinigingsolie is bovendien rijk aan verschillende antioxidanten. De hannah reinigingsolie reinigt de huid mild en effectief, verwijdert onzuiverheden zonder nadelige gevolgen voor barrière van de huid en laat na de reiniging geen vettig laagje achter.