Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah gezichtsreiniging

Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks te reinigen is de huid in staat om de huidverbeterende werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten.

De producten van hannah gezichtsreiniging zijn onderdeel van een uniek concept, welke maakt dat je je beter bewust wordt van een huid die leidt tot daadwerkelijke en duurzame huidverbetering. Producten van hannah gezichtsreiniging zijn speciaal op jouw huid afgestemd en maken deze op een zachte en intensieve manier schoon.

hannah gezichtsreiniging

Een gezonde huid voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend uit. Door je huid dagelijks te reinigen is de huid in staat om de huidverbeterende werkstoffen op te nemen en optimaal te benutten. Producten van hannah gezichtsreiniging zijn speciaal op jouw huid afgestemd en maken deze op een zachte en intensieve manier schoon.

Aanvullende hannah producten in de hannah specials line
Op zoek naar de perfecte hannah reiniger?
Op zoek naar de perfecte hannah reiniger?

 


 

hannah gezichtsreiniging

Helpt gezichtsreiniging mijn huid jong en vitaal houden? Helpt gezichtsreiniging rimpels voorkomen? Met welke producten voor gezichtsreiniging kan ik mijn huid mooi en energiek houden? Een mooie, gezonde huid is een waardevol bezit. En wie gezichtsreiniging tot een dagelijkse routine maakt, zal er niet alleen mooier en jonger uitzien, maar ook meer zelfvertrouwen uitstralen. Met een goede gezichtsreiniging blijft de huid er goed uitzien. Geef jouw huid een kans met de unieke producten van hannah gezichtsreiniging!

De producten van hannah gezichtsreiniging zijn onderdeel van een uniek concept, welke maakt dat je je beter bewust wordt van een huid die leidt tot daadwerkelijke en duurzame huidverbetering. Producten van hannah gezichtsreiniging zijn speciaal op jouw huid afgestemd en maken deze op een zachte en intensieve manier schoon.

Vóór het slapen hannah gezichtsreiniging gebruiken

Elke dag veroudert de huid. Het zeer eenvoudige proces van gezichtsreiniging met hannah gezichtsreiniging, voordat je gaat slapen, is een uitstekende manier om de externe factoren die samenhangen met het ouder worden en de interne processen die veroudering stimuleren te verzachten. Onderzoek heeft aangetoond dat bepaalde fysiologische veranderingen in de huid zich 's nachts voordoen. De huid heeft 's nachts zuurstof nodig om zichzelf te herstellen en slapen met make-up op, zonder aan gezichtsreiniging te doen, ontneemt de huid deze essentiële voedingsstof. De producten van hannah gezichtsreiniging zijn voor zelfs de gevoeligste huid geschikt. De Cleansing Milk, een uniek product van hannah gezichtsverzorging, reinigt jouw huid uiterst zacht, maar tegelijkertijd intensief.

Gezichtsreiniging gebruiken tegen rimpels

De nachtelijke bloedstroom in de huid is hoger. En wanneer de bloedstroom zo verhoogd is, vindt er een betere absorptie en penetratie van de werkzame ingrediënten van hannah gezichtsreiniging plaats. Wie 's nachts dus geen hannah gezichtsreiniging gebruikt, kan het proces van veroudering niet actief helpen bestrijden. En mist daarmee de kans om iets belangrijks te doen voor de huid. Met hannah gezichtsreiniging maak je de huid op een zachte en milde wijze schoon. Een uniek product uit de serie hannah gezichtsreiniging is de Cleansing Clay. Dit is een diep reinigend ‘detoxmasker’ op basis van de kleisoorten kaolien en bentoniet, waarmee de huid op een zachte en milde wijze een intensieve ‘detox-behandeling’ krijgt.

Gezichtsreiniging voor het verkleinen van de poriën

Op jouw gezicht zit er in de eerste plaats een teveel aan talg (olie), dode huidcellen en vuil, om maar te zwijgen over make-up. Het laatste kan namelijk ook ervoor zorgen dat de poriën verstopt raken. Tel daarbij op de dalende collageenniveaus als gevolg van veroudering, dan krijgt je een situatie waarbij de poriën vergroot raken. Bovendien kan het niet verwijderen van make up leiden tot ontstekingen. De diverse producten van hannah gezichtsreiniging zal het teveel aan talg, dode huidcellen, vuil én make-up van jouw huidoppervlak verwijderen. Een speciaal op jouw huid afgestemd product van hannah gezichtsreiniging is de Sensitive Skin Lotion, een verfrissende lotion die uitermate geschikt is voor de normale, gevoelige of geïrriteerde huid. De ultrazachte lotion uit de reeks producten van hannah gezichtsreiniging kalmeert de huid voelbaar en maakt de structuur van de poriën zichtbaar verfijnd, waardoor je onmiddellijk een natuurlijke frisheid ervaart en een stralend frisse teint onthult.

Gezichtsreiniging voorkomt uitdroging van de huid

Jouw huidtemperatuur stijgt 's nachts en leidt tot trans-epidermaal waterverlies (verdamping). Dit zorgt ervoor dat de huid 's nachts een aanzienlijk deel water verliest. Dat is de reden waarom je in de nachtelijke uren soms een jeukend gevoel aan de huid kunt ervaren. Wie 's avonds geen gezichtsreiniging doet, kan ook geen vochtinbrengende crème opdoen die de huid tijdens het slapen helpt hydrateren. Een uitstekende gezichtsreiniging is de hannah Cleansing Milk, een hannah gezichtsreiniging die geschikt is voor zelfs de gevoeligste huid en deze uiterst zacht, maar tegelijkertijd intensief schoonmaakt.