Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah emulsie

De hannah Sensitive Skin Lotion is een speciaal ontwikkelde hannah emulsie, waarmee de weerstand van de natuurlijke beschermlaag van jouw huid wordt verhoogd. De werkzame bestanddelen in deze hannah emulsie kalmeren de huid en verfijnen de structuur van jouw poriën op een zichtbare manier. Sensitive Skin Lotion is een hannah emulsie die verkrijgbaar is als een verfrissende, uiterst zachte alcoholvrije lotion waarmee jij jouw gehele huid kunt reinigen.

hannah emulsie

De hannah Sensitive Skin Lotion is een speciaal ontwikkelde hannah emulsie, waarmee de weerstand van de natuurlijke beschermlaag van jouw huid wordt verhoogd.

Reinig je huid met een hannah emulsie
Reinig je huid met een hannah emulsie

 


 

hannah emulsie

Binnen de cosmeticawereld wordt de rol van vredesbewaarder vervuld door de emulgator. Die brengt twee vloeistoffen, die doorgaans niet goed mengen, samen tot een hoogst werkbare stof: een emulsie. Sensitive Skin Lotion is zo’n emulsie waarin verschillende vloeistoffen perfect samenwerken om jouw huid te kalmeren en de poriën van jouw huid zichtbaar te verfijnen!

In de wereld van cosmetica is emulsie een algemene term. De meeste lotions en crèmes zijn namelijk een emulsie. Meng twee vloeistoffen die meestal niet samengaan goed met elkaar en je hebt een emulsie. Gelukkig kunnen olie en water goed met elkaar opschieten. En dat zijn vaak de belangrijkste vloeistoffen die in huidverzorgingsproducten worden gebruikt.

Sensitive Skin Lotion: unieke hannah emulsie

Een mengsel wordt een emulsie wanneer de ene vloeistof als druppeltjes gedispergeerd wordt in de andere. De truc is om beide ingrediënten langer dan een paar minuten gemengd te houden. Daarvoor is er een derde ingrediënt nodig, die als vredesbewaarder fungeert en de emulsie blijvend houdt. Er zijn verscheidene ingrediënten die dit doen. We noemen ze emulgatoren. Er zijn een aantal emulgatoren die binnen de cosmeticawereld worden gebruikt.

In aanvulling op huidverzorgingslotions en crèmes, worden emulsies ook gebruikt om haar conditioners, zonnebrandmiddelen, make-up producten en nog veel meer te maken. Een uniek product, waarbij met behulp van een emulgator een unieke emulsie is verkregen, is de Sensitive Skin Lotion. Deze hannah emulsie bevat hoogwaardige ingrediënten, die een zichtbare huidverbetering ten doel hebben.

hannah emulsie met kalmerende werking

De hannah Sensitive Skin Lotion is een speciaal ontwikkelde hannah emulsie, waarmee de weerstand van de natuurlijke beschermlaag van jouw huid wordt verhoogd. De werkzame bestanddelen in deze hannah emulsie kalmeren de huid en verfijnen de structuur van jouw poriën op een zichtbare manier. Sensitive Skin Lotion is een hannah emulsie die verkrijgbaar is als een verfrissende, uiterst zachte alcoholvrije lotion waarmee jij jouw gehele huid kunt reinigen. Deze hannah emulsie gebruik je het beste na de hannah Cleansing Milk. Het is ook heel goed mogelijk om de Sensitive Skin Lotion op de handen aan te brengen en het gezicht daarmee te masseren. De kalmerende werking van deze bijzondere hannah emulsie is terstond voelbaar. Ook als oogkompres is deze emulsie zeer geschikt.