Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah douche- en badproducten

De hannah douche- en badproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit om jouw huid zo de beste verzorging te geven. De juiste producten zorgen voor een goede vochtbalans van jouw huid. Hiermee maak je jouw huid zachter en geef je het een natuurlijke uitstraling. Maar de douche- en badproducten van hannah doen meer. Ze hebben zichtbare, effectieve en structurele huidverbetering ten doel. Ontdek de huidverbeterende ingrediënten in de hannah douche- en badproducten.

hannah douche- en badproducten

Ontdek de huidverbeterende ingrediënten in de hannah douche- en badproducten.

Ontdek de hannah douche- en badproducten
Ontdek de hannah douche- en badproducten

 


 

hannah douche- en badproducten

Heb je last van een droge huid? Vooral tijdens de koude wintermaanden? Dan zijn goede douche- en badproducten ontzettend belangrijk. Het gebruik van goede douche- en badproducten zorgen voor een goede vochtbalans van jouw huid. Hiermee maak je jouw huid zachter en geef je het een natuurlijke uitstraling.

De hannah douche- en badproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit om jouw huid zo de beste verzorging te geven.

Shower Treatment

Wie vindt het niet zalig om met een warm bad of verkwikkende douche alle stress van de dag weg te nemen? En het hoeft helemaal niet lang te duren, dus voor de hardwerkende carrièrevrouwen en -mannen, drukke moeders én vaders en alle andere bezige bijtjes helemaal geen excuus om aan het eind van de dag niet te genieten van een welverdiend bad of energieherstellende douche.

Wie voor topkwaliteit en een goede verzorging gaat, zal de hannah Shower Treatment alleszins de moeite waard vinden. Shower Treatment is een rijke, kalmerende en intensief verzorgende doucheolie die de lipidenlaag van de huid herstelt. Het is één van de hannah badproducten die uitermate geschikt is voor een gevoelige, droge of zeer droge huid.

Structurele huidverbetering met hannah douche- en badproducten

Douche- en badproducten kunnen worden gerekend tot huidverzorgingsproducten die voornamelijk zijn ontwikkeld om de huid een zachter en gladder uiterlijk te geven. Maar de huidverzorgingsproducten van hannah doen meer: ze hebben een zichtbare, effectieve en structurele huidverbetering ten doel. Dat geldt niet in het minst voor de douche- en badproducten. De hannah douche- en badproducten, zoals de Shower Treatment, heeft als belangrijkste basis sojaboonolie. Dit is een sterke bron van antioxidanten die de gezondheid van de huid sterk verbetert. Van de sojaboonolie is bewezen dat het zeer effectief is in het jong en gezond houden van de huid. Vanwege de toegevoegde calendula werkt de Shower Treatment huidverzachtend, stabiliseert het de pH-waarde en werkt het ontstekingsremmend en reinigend.