Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah lippenbalsem

Een glimlach kan een kamer echt verlichten. Een stralende glimlach kan je in een betere stemming brengen en heeft voordelen voor jouw gezondheid. Daarom is het essentieel om jouw lippen altijd met een goede lippenbalsem te verzorgen en ze mee te nemen in jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Wij maken het je alvast een stukje gemakkelijker: de hannah Lip Touch is een unieke, plantaardige lippenbalsem die je volle, verzorgde en soepele lippen geeft. De hannah lippenbalsem bevat bovendien SPF15 voor een optimale bescherming.

hannah lippenbalsem

Het is essentieel om jouw lippen altijd met een goede lippenbalsem te verzorgen en ze mee te nemen in jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Dé hannah lipverzorging
Dé hannah lipverzorging

 


 

hannah lippenbalsem

Een glimlach kan een kamer echt verlichten. Een stralende glimlach kan je in een betere stemming brengen en heeft voordelen voor jouw gezondheid. Daarom is het essentieel om jouw lippen altijd met een goede lippenbalsem te verzorgen en ze mee te nemen in jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Wij maken het je alvast een stukje gemakkelijker: de hannah Lip Touch is een unieke, plantaardige lippenbalsem die je volle, verzorgde lippen bezorgt.

Lachen is altijd een goed idee. Want lachen is gezond. Onderzoek heeft uitgewezen dat lachen en positiviteit een enorm effect kunnen hebben op jouw gezondheid en welzijn. Wanneer je lacht of glimlacht, vinden er een aantal veranderingen plaatsvinden in jouw lichaam waarvan jouw fysieke gezondheid kan profiteren. Ten eerste wordt endorfine vrijgegeven. Endorfinen zijn chemische stoffen die door onze hersenen worden geproduceerd en ons een gelukkig gevoel geven. Hoe meer van deze chemische stoffen vrijkomen, hoe gelukkiger en meer ontspannen we ons voelen.

De huid geneest sneller met lippenbalsem

Jouw huid geneest beter als het vochtig wordt gehouden. Zo kan hannah lippenbalsem helpen eventuele scheuren op gesprongen lippen, infecties en verdere irritatie te voorkomen.

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar met gehydrateerde lippen kun je gerust jaren van jouw eigenlijke leeftijd aftrekken! De huidige hannah lippenbalsem beschikt over ingrediënten zoals antioxidanten, elastine en collageenstimulatoren om veroudering te voorkomen. De hannah lippenbalsem stimuleert de samentrekking van collagene vezels, beschermt fibroblast tegen vrije radicalen en beschermt het elastin.

Gesprongen lippen vermijden met lippenbalsem

Wie ooit met gebarsten lippen heeft rondgelopen, weet hoe pijnlijk dat kan. In de winter kan deze dunne laag echter gemakkelijk barsten. De combinatie met het koude, winderige weer leidt vaak tot droge, gebarsten lippen. Wie zichzelf een plezier wil doen, draagt dus het beste een hannah lippenbalsem!

Soepeler lippen met lippenbalsem

Dunne en droge lippen geef je met een simpele streek van jouw lippenbalsem een volle en gehydrateerd look! De hydraterende werking van hannah lippenbalsem is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je een jeugdige, soepele look behoud.

hannah lippenbalsem bevat SPF-bescherming

Vrijwel iedere lippenbalsem van nu bevat SPF-bescherming. Dit helpt jouw lippen beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon en voorkomt schrale en droge lippen. De hannah lippenbalsem bevat SPF15-bescherming, dus daarmee zit je altijd goed.