Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah reinigingsmelk

Maak jouw huid zacht en schoon met hannah reinigingsmelk.  Reinigingsmelk ontdoet jouw gezicht dagelijks van vuil en vet, maakt het mogelijk om een nieuwe laag make-up aan te brengen en geeft jouw huid de kans om te ademen en zichzelf te vernieuwen. De hannah reinigingsmelk is een hydrofiele (in water oplosbare) melk, die intensief reinigt, zich gemakkelijk laat afspoelen en jouw huid zijdezacht achterlaat.

hannah reinigingsmelk

De hannah reinigingsmelk is een hydrofiele (in water oplosbare) melk, die intensief reinigt, zich gemakkelijk laat afspoelen en jouw huid zijdezacht achterlaat.

hannah Cleansing Milk
hannah Cleansing Milk

 


 

hannah reinigingsmelk

Van de vele huidverzorgingsproducten waar we dankbaar voor moeten zijn, staat reinigingsmelk hoog op de lijst. Reinigingsmelk ontdoet jouw gezicht dagelijks van vuil en vet, maakt het mogelijk om een nieuwe laag make-up aan te brengen en geeft jouw huid de kans om te ademen en zichzelf te vernieuwen. De hannah reinigingsmelk is een hydrofiele (in water oplosbare) melk, die intensief reinigt, zich gemakkelijk laat afspoelen en jouw huid zijdezacht achterlaat.

Een reinigingsmelk bestaat uit verzachtende ingrediënten, die de natuurlijke pH van de huid niet verstoort. Zeker als je een zeer gevoelige huid hebt, is het van essentieel belang om de huid tijdens het reinigingsproces te kalmeren. De hannah reinigingsmelk bevat de juiste bestanddelen voor een grondige reiniging, alsook een verzachtende en kalmerende werking. De hannah reinigingsmelk is geschikt voor zelfs de gevoeligste huid, voorkomt dat deze uitdroogt en laat zelfs de meest geïrriteerde huid comfortabel aanvoelen.

Zacht en schoon

Wanneer je een hele dag met make-up hebt rondgelopen of jij jouw huid de hele dag blootgesteld hebt aan natuurelementen zoals zon en wind, dan is de behoefte aan een grondige reiniging aan het eind van de dag vaak groot. Het gebruik van een goede reinigingsmelk is dan een belangrijke stap in het proces van ontspannen en verjongen. De hannah reinigingsmelk zorgt ervoor dat make-up, vuil en vet worden verwijderd, en hydrateert tegelijkertijd. Deze heerlijk zachte reinigingsmelk maakt jouw huid grondig schoon zonder deze te irriteren.

Juiste keuze met hannah reinigingsmelk

Jouw huid heeft natuurlijke talg, dat de zachtheid, elasticiteit en hydratatie ervan moet handhaven. Een verkeerde reinigingsmelk kan de natuurlijke barrière van de huid schenden. Dit kan leiden tot huidirritatie en een verminderde afweer, dat op zijn beurt kan resulteren in acne. Kies daarom altijd een reinigingsmelk die het beste bij jouw huidtype past. Zo is voor de droge, vochtarme of rijpere huid een rijke, hydraterende reinigingsmelk de ideale keuze. Voor de acne-gevoelige en vette huid is een vette reinigingscrème minder geschikt. Met de hannah reinigingsmelk zit je helemaal goed. De hannah reinigingsmelk is zó zacht, dat het geschikt is voor vrijwel alle huidtypen: van de droge huid tot zelfs de gevoeligste huid.