Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah oogcrème

De huid rond de ogen heeft speciale verzorging nodig. Het is namelijk zo’n tien keer dunner dan de huid rondom de rest van jouw gezicht. Een goede oogcrème vermindert de tekenen van veroudering: fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen. 

Wil jij de huid rondom je ogen wat extra aandacht geven ontdek dan de drie hannah producten die zeer geschikt zijn voor het gebruik rond de ogen. Deze producten zijn niet speciaal en alleen voor de ogen maar kun je ook op (andere delen van) het gezicht aanbrengen. Win-win!

hannah oogcrème

De huid rond de ogen heeft speciale verzorging nodig. Het is namelijk zo’n tien keer dunner dan de huid rondom de rest van jouw gezicht. Een goede oogcrème vermindert de tekenen van veroudering: fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen. 

Ontdek welke hannah oogcrème geschikt is voor jou
Ontdek welke hannah oogcrème geschikt is voor jou

 


 

hannah oogcrème

De huid rond de ogen heeft speciale verzorging nodig. Het is namelijk zo’n tien keer dunner dan de huid rondom de rest van jouw gezicht. Een goede oogcrème vermindert de tekenen van veroudering: fijne lijntjes, rimpels en donkere kringen. Juvi-Lite is een hannah oogcrème die een hoge weerstand biedt tegen schadelijke externe invloeden en resulteert in een stevige en jeugdig ogende huid!

Speciaal voor de oudere huid: hannah oogcrème

Een goede oogcrème kan een aantal van deze problemen aanpakken. Een oogcrème wordt namelijk specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen. Zo’n oogcrème is daarom vaak ook dikker. Vergeleken met een gewone gezichtslotion bevat een oogcrème meer olie. Bovendien zijn de aanwezige werkstoffen veelal gericht op de problemen rondom de ogen.

In de hannah oogcrème Juvi-Lite zitten ingrediënten die zeer geschikt voor de oudere en drogere huid en oogproblemen op een gezonde en natuurlijke manier aanpakken. Vitamine E en peptiden zijn slechts enkele van de belangrijkste werkzame stoffen in de hannah oogcrème. Vitamine E maakt dat de huid minder snel verbrandt, maar beperkt ook nog eens de celschade die de zon aanricht én maakt de barrièrefunctie van de huid sterker.

Betere aanmaak van collageen dankzij hannah oogcrème

Aangezien fijne lijntjes en rimpels ontstaan vanwege schade door de zon en de huid bij het ouder worden minder collageen aanmaakt, zit er in veel huidverzorgingsproducten, zoals een dagcrème of een oogcrème, collageen. Collageen zorgt voor het behoud en het verbeteren van de elasticiteit van jouw huid. Vitamine C, peptiden en retinol versterken de productie van collageen, zoals uit diverse onderzoeken van huidverzorgingsproducten blijkt. Juvi-Lite is een speciaal ontwikkeld hannah huidverzorgingsproduct, welke uitstekend als oogcrème functioneert. Deze oogcrème versterkt het bindweefsel in de huid, beschermt de tussencelstof én stimuleert op een krachtige manier de aanmaak van nieuw collageen in de huid.

Mooi en gezond oud worden met hannah oogcrème

De unieke hannah oogcrème werkt verstevigend en hydraterend, zorgt voor een krachtige huidregeneratie, heeft een intensief liftende en antioxidant werking en verbetert het bindweefsel van de huid. Dat maakt de rijke formule uitermate geschikt om ingezet te worden tijdens de bindweefselmassage. Met de hannah oogcrème is het mogelijk om op een mooie en gezonde manier oud te worden.