Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah Body scrub

Verwen je lichaam met body scrub van hannah.

Filter
hannah Scrub Plus 200ml
hannah Scrub Plus Scrub Plus is een "body peeling" die de dode huidcellen van de huid verwijdert. Dode huidcellen op de huid kunnen de huid verstikken waardoor minder activiteit en doorbloeding in de huid is. Hierdoor gaat de huid er vaal en grauw uitzien. hannah Scrub Plus is een mechaniche peeling die het afbraakproces aanpakt en door de toegevoegde vitamine B3 wordt de doorbloeding van de huid gestimuleert. Dit zorgt ervoor dat de huid zich sneller en beter herstelt. De voedingsstoffen uit de lichaamsproducten die na de hannah Scrub Plus worden gebruikt, worden hierdoor veel beter door de huid opgenomen. De voordelen van Scrub Plus: Peelend Huidcelvernieuwend Absorberend (bij overtollig talg, dode huidcellen en vuildeeltjes) Intensief doorbloedingsbevorderend Hydraterend Zo gebruik je Scrub Plus: Voordat je onder de douche stapt, breng je de Scrub Plus met stevige, ronddraaiende bewegingen aan. Spoel de scrub daarna af in de douche en gebruik hierbij de hannah Shower Treatment of neem de scrub af met een droge handdoek. Er wordt nu een intensieve warmte en roodheid waargenomen. Na het douchen jouw huid intensief voeden met de hannah Body Cream of hannah Body Oil.  Scrub Plus is ook geschikt voor sterk verhoornde, grove huidregio’s zoals de bovenlip, ellebogen en knieën. Belangrijk: in verband met de intensieve werking van het product is het belangrijk om direct contact te vermijden met de ogen, oksels en genitale delen. Vanwegde de intensieve werking adviseren wij om minimaal één uur na het gebruik te wachten met blootstelling van de huid aan de zon, zonnebank, stoombad, ligbad of sauna. Bekijk onderstaand de product leaflet Dit is een therapeutisch product, waarbij uitleg van de huidcoach noodzakelijk is.
€ 41,00
Nieuw
hannah huidverzorgingsset - Mix and Match
hannah huidverzorgingsset hannah heeft diverse huidverzorgingsproducten waarmee jij jouw huid flink in de watten legt. Mix & Match jouw huidverzorgingsfavorieten en ontvang 15% korting op jouw huidverzorgingsset.
vanaf € 0,00

hannah Body Scrub

De meesten onder ons hebben een verscheidenheid aan huidverzorgingsproducten, van een vochtinbrengende body cream tot een rustgevende body oil. Maar hoort een body scrub daar ook bij? Een goede body scrub biedt een combinatie van reiniging, peeling en massage en dat zijn voordelen die verder gaan dan een stuk zeep. De hannah Body Scrub is dan ook essentieel voor het behoud van een gezonde, gladde huid.

Eenvoudig gezegd is een body scrub een huidverzorgingsproduct waarvan de primaire functie is om dode huidcellen te verwijderen, de huid te reinigen en de bloedsomloop van het lichaam te verbeteren. Soms wordt een body scrub ook aangeduid als een exfoliant of body polish.

De hannah body scrub voorkomt vale en grauwe huid

Net als de huidcellen op jouw gezicht, worden de cellen van jouw lichaam regelmatig vernieuwd: een nieuwe, gezondere huid komt naar boven. Naarmate we ouder worden vertraagt dit proces en een body scrub helpt ons lichaam een duwtje in de goede richting te geven. De hannah body scrub verbetert de gezondheid van jouw huid en geeft het een uitermate bevredigend, spa-achtige gevoel.

Met hannah body scrub krijgt jouw lichaam een ‘body peeling’ die de dode huidcellen van jouw huid verwijdert. Hiermee voorkom je dat dode huidcellen de huid verstikken, met als gevolg minder doorbloeding en activiteit in de huid. Regelmatig gebruik van een body scrub voorkomt dat jouw huid er vaal en grauw uitziet. Scrub Plus, de unieke hannah body scrub, pakt deze mogelijke problemen direct goed aan.

Hydraterende en peelende werking hannah body scrub

Een body scrub werkt op een aantal manieren: wanneer je de body scrub over jouw hele lichaam masseert, helpen de exfoliërende korrels om dode huid af te werpen, terwijl de wrijving zelf de bloedsomloop stimuleert en de bloedtoevoer naar het huidoppervlak helpt verbeteren. Bijkomend voordeel van de body scrub is dat na de dieptereiniging jouw moisturizer beter in staat zal zijn om jouw huid te kalmeren en te hydrateren.

De hannah body scrub is een peeling waarmee het afbraakproces door de korreltjes wordt aangepakt. De toegevoegde vitamine B3 zorgt daarbij voor de stimulering van de huiddoorbloeding. Overigens werkt de hannah body scrub niet alleen peelend en doorbloedend, het werkt ook hydraterend, celvernieuwend en absorberend op vuildeeltjes.