Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah Anti-Acne

Acne kan heel vervelend zijn en daarom zijn producten tegen acne voor de mensen die hier last van hebben heel fijn. Met behulp van de toegevoegde filters doel, huidtype, huidprobleem, doelgroep en producttype, kun je altijd een product tegen acne vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Heb je al langere tijd last van acne en kun je maar geen middel tegen acne vinden dat helpt? Dan ben je bij Het hannahhuis aan het juiste adres! Ontdek hier de hannah producten die jouw acne huid gezond helpen te maken.

hannah Anti-Acne

Heb je al langere tijd last van acne en kun je maar geen middel tegen acne vinden dat helpt? Dan ben je bij Het hannahhuis aan het juiste adres! Ontdek hier de hannah producten die jouw acne huid gezond helpen te maken.

De anti-acne line; de speciale lijn voor de acne(gevoelige) huid
De anti-acne line; de speciale lijn voor de acne(gevoelige) huid

 


 

hannah anti-acne

Acne kan heel vervelend zijn en daarom zijn producten tegen acne voor de mensen die hier last van hebben heel fijn. Met behulp van de toegevoegde filters doel, huidtype, huidprobleem, doelgroep en producttype, kun je altijd een product tegen acne vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Heb je al langere tijd last van acne en kun je maar geen middel tegen acne vinden dat helpt? Dan ben je bij Het hannahhuis aan het juiste adres! 

Hét favoriete product tegen acne

Het hannah Active Mask is hét ideale product tegen acne die niet alleen jouw huid zuivert maar daarnaast ook de doorbloeding van de huid stimuleert. De verhoogde doorbloeding zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof waardoor ook het transport van afvalstoffen binnen jouw huid wordt gestimuleerd. Dit masker is geschikt voor alle huidcondities. Het is handig om dit masker aan te brengen met een grote wattenstaaf of maskerkwast. Gaat het beter met de huid? Dan kun je dit product tegen acne langzaam afbouwen en niet meer dagelijks blijven gebruiken.

Clearity Cream van hannah stelt je garant voor een buitengewone verbetering van een onzuivere of geïrriteerde huid dankzij de cocktail van zuivere werkstoffen afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals pompoenextract. Dit middel tegen acne werkt niet alleen normaliserend op de talgproductie, maar ook bij ontstekingsreacties in en irritatie op de huid. Het belangrijkste is dat dit middel tegen acne zorgt voor een egale, zuivere en opvallend rustige huid met een natuurlijke en gezonde glans. Dat wil toch iedereen? Breng deze crème niet alleen aan op jouw gezicht, maar ook op jouw hals en decolleté.

Ben je op zoek naar een multifunctioneel acne product? Kies dan voor hannah Active Dry. Deze crème  is niet alleen geschikt voor het herstellen van acne, maar ook voor het herstellen van kleine wondjes, herpes, vocht- en irritatieblaasjes door bijvoorbeeld de zon. Twee vliegen in één klap dus!