Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah zonnebrandcrème SPF30

Het belang van het gebruik van zowel UVB- en UVA-bescherming kan niet genoeg worden benadrukt. Heb je een zeer lichte tot lichte huid, dan behoor je tot huidtype I-II: je wordt niet of nauwelijks bruin en verbrandt ook relatief snel. De zonnebrandcrème SPF30 is dan ideaal voor jou. Deze zonnebrandcrème dient niet alleen ter bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar ook tegen vrije radicalen. Juvi Protect van hannah is een unieke zonnebrandcrème SPF30 met antioxidanten, zoals macadamia-olie en de vitaminen A en C. Juvi Protect biedt een hoge mate van beschermtegen tegen schadelijke UV-straling én vrije radicalen. 

hannah zonnebrandcrème SPF30

Juvi Protect van hannah is een unieke zonnebrandcrème SPF30 met antioxidanten, zoals macadamia-olie en de vitaminen A en C. Juvi Protect biedt een hoge mate van beschermtegen tegen schadelijke UV-straling én vrije radicalen. 

hannah juvi-protect zonbescherming
hannah juvi-protect zonbescherming

 


 

hannah SPF30

Iedereen zou een zonnebrandcrème moeten gebruiken. Een goede zonnebrandcrème helpt huidkanker te voorkomen door schadelijke ultraviolette straling van de zon te blokkeren. Dermatologen raden het gebruik van een zonnebrandcrème met een SPF van ten minste 30 aan. Juvi Protect is een zonnebrandcrème SPF30 van hannah, die een hoge mate van bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling én vrije radicalen.

De term SPF (Sun Protection Factor) is een maat voor hoe goed een zonnebrandcrème de huid kan beschermen tegen UVB-stralen. UVB-straling kan zonnebrand veroorzaken, schade veroorzaken aan de huid en bijdragen aan de vorming van huidkanker.

Zonnebrandcrème SPF30: wat houdt dat in?

De term SPF verwijst voornamelijk naar de hoeveelheid UVB-bescherming die een zonnebrandmiddel biedt. Zo kan een zonnebrandcrème SPF30 schadelijke UVB-straling voor bijna 97 procent blokkeren. Ter vergelijking: een zonnebrandcrème SPF15 biedt 93% bescherming tegen UVB-stralen en laat 7 van de 100 fotonen door, terwijl een zonnebrandcrème SPF30 ongeveer 97% bescherming biedt tegen UVB-straling en slechts 3 van de 100 fotonen doorlaat.

Zonnebrandcrème SPF30 voor huidtype I-II

Het belang van het gebruik van zowel UVB- en UVA-bescherming kan niet genoeg worden benadrukt. Heb je een zeer lichte tot lichte huid, dan behoor je tot huidtype I-II: je wordt niet of nauwelijks bruin en verbrandt ook relatief snel. De zonnebrandcrème SPF30 is dan ideaal voor jou. Deze zonnebrandcrème dient niet alleen ter bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar ook tegen vrije radicalen. Juvi Protect van hannah is een unieke zonnebrandcrème SPF30 met antioxidanten, zoals macadamia-olie en de vitaminen A en C.

Juvi Protect, verzachtend en hydraterend

Macadamia-olie bevat squaleen en oliezuur, die helpen bij de celregeneratie en vanwege de verzachtende en hydraterende werking vooral probaat is voor de droge of schrale huid. De toegevoegde vitamine A in de Juvi Protect zonnebrandcrème SPF30 is effectief tegen het verouderingsproces en acne, terwijl vitamine C helpt bij het bewerkstelligen van een jonger uitziende, steviger aanvoelende huid. Dankzij de Aloë Vera worden irritatie en roodheden ook weggenomen.