Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah dagcrème

Gedurende de dag wordt jouw huid onderworpen aan schadelijke UV-stralen, vervuiling, milieu-invloeden en make-up. Een dagcrème in de ochtend zou in de eerste plaats dus gericht moeten zijn op bescherming en ondersteuning. Elke hannah dagcrème voldoet in ruime mate aan deze eisen. Start jouw dag met een hannah dagcrème. Een hannah dagcrème beschermt en ondersteunt de huid!

hannah dagcrème

Start jouw dag met een hannah dagcrème. Een hannah dagcrème beschermt en ondersteunt de huid!

De hannah bestseller; 24-hour Skin Balancing
Verzorg je huid met een hannah dagcrème
Verzorg je huid met een hannah dagcrème

 


 

hannah dagcrème

Gedurende de dag wordt jouw huid onderworpen aan schadelijke UV-stralen, vervuiling, milieu-invloeden en make-up. Een dagcrème in de ochtend zou in de eerste plaats dus gericht moeten zijn op bescherming en ondersteuning. Elke hannah dagcrème voldoet in ruime mate aan deze eisen.

De vochtinbrengende bestanddelen van een dagcrème zijn bedoelt om de huid te hydrateren, te onderhouden en te beschermen tegen zonneschade en veroudering. Een dagcrème houdt de huid stevig en energiek, maar beschermt ook tegen verbranding en vrije radicalen. Iedere hannah dagcrème wordt vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten en is milieuvriendelijk. Een goede dagcrème kan huidproblemen helpen voorkomen of behandelen.

Elke hannah dagcrème is van dermate hoge kwaliteit dat het niet alleen jouw huid beschermt, maar deze ook voedt en hydrateert, waardoor het gezonder en stralender oogt.

De allereerste hannah dagcrème

Een topproduct is de hannah 24-hour Skin Balancing, een dagcrème die als een conditioner voor de huid werkt. Dit product is ruim 15 jaar terug als de eerste hannahdagcrème ontwikkeld. De 24-hour Skin Balancing dagcrème bevat huideigen en hoogwaardige ingrediënten zoals vitamine E, jojoba, aloë vera, calendula, sheabutter, hydroviton en zuivere, natuurlijke oliën. Deze bestanddelen leiden tot een zichtbare en voelbare verbetering van jouw huid.

Wie deze bijzondere hoge kwaliteit hannah dagcrème gebruikt, merkt na enkele dagen duidelijk het verschil: een prachtige glans en meer souplesse!

De hannah dagcrème met zonbescherming

Een hannah dagcrème die tevens beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon is de High Quality, geschikt voor mensen met een lichte tot getinte huid (SPF 15). Ook oefent deze hannah dagcrème dankzij de toegevoegde vitamine A een regenererende invloed uit op de huid, wat maakt dat de huid steviger aanvoelt.

Heb je een zeer lichte tot lichte huid, dan is de hannah Juvi Protect (SPF30) dagcrème wellicht beter geschikt voor je. De hoge SPF bevat de vitamines A en C en de Macadamia-olie werkt beschermend tegen vrije radicalen. Tenslotte is er de Fade Treatment, een hannah dagcrème die uitermate geschikt is voor de getinte tot donkere huid. Deze zorgt voor bescherming tegen de zon en houdt de huid mooi en gezond.