Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Acne

Acne (vulgaris) wordt ook wel jeugdpuistjes genoemd en is de medische aandoeing die optreedt wanneer er ontstekingen ontstaan rondom de talgklieren van de huid. Deze huidaandoening kenmerkt zich door kleine ontstekingen die zich kunnen vormen op het gezicht, de rug of andere delen van het lichaam. De oorsprong van ance kan variëren en factoren zoals hormonen, genetica, voeding en levensstijl spelen een rol bij het ontstaan ervan.

Hoewel acne vaak in de tienerjaren begint, kan het ook volwassenen treffen en soms langdurige gevolgen hebben voor de huid. Om een gezonde en stralende huid te behouden of krijgen is het van belang de juiste cosmeticaproducten te gebruiken.

hannah huidverzorging voor acne

 


 

De verzorging van de huid met acne begint met een goede dagelijkse reiniging. Het is belangrijk om de huid 's ochtends en 's avonds grondig te reinigen met een zachte, niet-comedogene reiniger. Vermijd het gebruik van agressieve scrubs of peelings, omdat deze de huid kunnen beschadigen en irritatie kunnen veroorzaken.

Na het reinigen is het aan te raden om een toner te gebruiken die helpt bij het verminderen van overtollige talg en het verkleinen van poriën. Daarnaast kan het gebruik van een serum of lotion helpen bij het verminderen van ontstekingen en roodheid.

Vergeet niet om dagelijks een hydraterende crème op basis van water aan te brengen. Dit helpt bij het behouden van een gezonde vochtbalans in de huid zonder deze vettig te maken. Kies voor producten die olievrij zijn en niet-comedogeen, zodat ze de poriën niet verstoppen.

Daarnaast kan het regelmatig gebruiken van een masker dat speciaal is samengesteld voor de huidaandoening helpen bij het verminderen van onzuiverheden en het kalmeren van de huid. Een masker met klei of salicylzuur kan bijvoorbeeld effectief zijn in het verwijderen van overtollig talg en het verminderen van mee-eters.

hannah acne line

hannah heeft een breed scala aan producten speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de huid met acne. Deze vind je in de hannah acne lijn; alles wat nodig is voor een complete verzorgingsroutine.

Huidverzorgingsroutine

Het is essentieel om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken bij de behandeling van acne. Door producten te kiezen die mild zijn en speciaal zijn samengesteld voor de verzorging van de acnegevoelige huid, kan voorkomen worden dat het probleem erger wordt en kan de huid juist verbeteren. Bij het verzorgen van de huid met acne is een consistente huidverzorgingsroutine essentieel. Het is belangrijk om regelmatig te reinigen, hydraterende crèmes te gebruiken en eventueel een masker toe te passen.