Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah tonic

Een hannah gezichtstonic reinigt de huid intensief. De intensief reinigende werking zal de onzuiverheden uit jouw gezicht verwijderen, maar eventuele irritaties ook verzachten. Ook jouw huid kan profiteren van de intensief reinigende werking van de hannah gezichtslotion, omdat het de huid nieuw leven helpt inblazen. Ongeacht leeftijd of geslacht, de unieke hannah gezichtstonic zal je helpen met jouw huidproblemen.

hannah tonic

Een hannah gezichtstonic reinigt de huid intensief. De intensief reinigende werking zal de onzuiverheden uit jouw gezicht verwijderen, maar eventuele irritaties ook verzachten.

Reinig je huid met een hannah emulsie
Reinig je huid optimaal met een hannah tonic
Reinig je huid optimaal met een hannah tonic

 


 

hannah gezichtstonic

Als je je afvraagt wat een gezichtstonic doet en of je er echt eentje nodig hebt, wees gerust: je bent niet de enige. Een gezichtstonic met heilzame ingrediënten kan het huidoppervlak na het reinigen verrijken met revitaliserende resultaten. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de unieke hannah gezichtstonic, zal aangenaam verrast zijn over de unieke werking van dit topproduct. De hannah gezichtstonic bevordert de huidherstel en stimuleert de doorbloeding van de huid.

Extra reiniging met hannah gezichtstonic

Een gezichtstonic is nuttig voor mensen die extra reiniging willen na het dragen van make-up of andere zware huidproducten zoals zonbescherming. Ook voor mensen met een vette of acnegevoelige huid is een goede gezichtstonic heilzaam. Wie prijs stelt op een verhoogde huiddoorbloeding, intensieve reiniging, desinfectie en peeling van zijn of haar huid, gebruikt het beste de hannah Active Lotion, een hannah gezichtslotion dat probaat is bij de verzorging van een verouderde huid of een huid met een sterk verdikte hoornlaag. Deze unieke gezichtstonic is echter ook uitstekend geschikt voor een huid met grove poriën, een vette T-zone of een acnegevoelige huid.

Kleinere poriën dankzij hannah gezichtstonic

Tieners én volwassenen, die lijden aan mee-eters, puistjes en andere vormen van acne, zullen dankzij de hannah gezichtstonic genieten van de kans op een intensief gereinigd gezicht. De hannah gezichtstonic zal je helpen overtollige talg te verwijderen, zodat de poriën niet verstopt raken. Het aanbrengen van een kleine hoeveelheid gezichtstonic op een zacht wattenschijfje en jouw gezicht er voorzichtig mee deppen, verwijdert overtollige oliën en geeft je het uiterlijk van kleinere poriën. Maar het gebruik van de gezichtstonic heeft meerdere voordelen: de hannah gezichtstonic helpt de PH-balans van jouw gezichtshuid herstellen, zodat overtollige olieproductie wordt voorkomen.

De hannah gezichtstonic helpt bij een problematische huid

Een intensieve reiniging met een gezichtstonic is uitermate geschikt voor de vette of problematische huid. Als je vaak last heeft van acne, dan kan de hannah gezichtstonic een helpende hand bieden. De intensief reinigende werking zal de onzuiverheden uit jouw gezicht verwijderen, maar eventuele irritaties ook verzachten. Een ieder kan profiteren van de intensief reinigende werking van de hannah gezichtslotion, omdat het de huid nieuw leven helpt inblazen. Ongeacht leeftijd of geslacht, de unieke hannah gezichtstonic zal je helpen met jouw huidproblemen.