Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah cadeaus

Vind het perfecte geschenk voor hem of haar, met hannah cadeaus! Bij hannah is er een prachtige selectie van gift sets met unieke en hoogwaardige huidverzorgingsproducten om een effectieve, zichtbare en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen, met inbegrip van exclusieve aanbiedingen en specials. Stel met hannah cadeaus jouw eigen gift set samen: voor alle huidtypen zijn er producten waar hun huid van zal genieten! Maar jezelf verwennen mag natuurlijk ook, want wat is er nu heerlijker dan jezelf te verwennen met hannah cadeaus?

hannah cadeaus

Vind het perfecte geschenk voor hem of haar, met hannah cadeaus!

De perfecte hannah cadeaus en toilettassen
Met een huidverzorgingsset heb jij een complete hannah routine in huis
De perfecte hannah cadeaus en toilettassen

 


 

hannah cadeaus

Vind het perfecte geschenk voor hem of haar, met hannah cadeaus! Een geschenkpakket kan variëren van reinigende huidverzorgingsproducten en peelings tot stimulerende en herstellende huidverzorgingssets, maar ook specials zoals onze huidverzorgingsboeken en unieke toilettasjes of een combinatie van allemaal. Het juiste geschenk vinden voor de mensen om wie je geeft is nu helemaal niet moeilijk meer: met hannah cadeaus geef je altijd het juiste geschenk!

De perfecte gift set voor hem of haar is binnen handbereik. Bij hannah is er een prachtige selectie van gift sets met unieke en hoogwaardige huidverzorgingsproducten om een effectieve, zichtbare en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen, met inbegrip van exclusieve aanbiedingen en specials. Stel met hannah cadeaus jouw eigen gift set samen: voor alle huidtypen zijn er producten waar hun huid van zal genieten! Maar jezelf verwennen mag natuurlijk ook, want wat is er nu heerlijker dan jezelf te verwennen met hannah cadeaus?

Zonbeschermende hannah cadeaus

Vind het perfecte geschenk voor de mensen die je lief hebt. Kies uit topkwaliteit huidverzorgingsproducten. Een geschenkpakket met hannah cadeaus zou kunnen bestaan uit verschillende producten van Sun Perfection, de speciale productlijn van hannah zonbescherming. Daartoe behoren Fade Treatment met SPF10, speciaal voor huidtype III-IV (wordt snel bruin, maar gevoelig voor huidverkleuringen en pigmentatie) en High Quality met SPF15, speciaal voor huidtype II-III (lichte tot getinte huid). Tot het assortiment behoort ook Juvi Protect met SPF30, speciaal ontwikkeld voor huidtype I-II (zeer lichte tot lichte huid). De speciale Sun Perfection productlijn wordt gecompleteerd door Lip Touch, een zijdezachte lippenbalsem met SPF15.

Gezichtsverzorgende hannah cadeaus

Ons gezicht heeft behoeften, dat weten we allemaal. De toonaangevende hannah gezichtsproducten voldoen in meer dan ruime mate aan onze specifieke behoeften. Een geschenkmand met hannah cadeaus speciaal voor het verwennen en herstellen van ons gezicht kan met recht een waardevol geschenk worden genoemd, waarmee je de mensen die je lieft hebt met de feestdagen ook inderdaad kunt verwennen. Er is keuze uit de hannah dagcrèmes, nachtcrèmes, dag- en nachtcrèmes, gezichtsmaskers, oogcrèmes en lippenbalsem. Vorm met de diverse hannah cadeaus een prachtige symfonie van unieke gezichtsverzorgende producten!

Speciaal verpakte hannah cadeaus

Heb je al een prachtig pakket aan huidverzorgingsproducten samengesteld, dan completeer je het geheel door de hannah cadeaus in één van de luxe hannah toilettassen mee te geven. Je hebt keuze uit de grote toilettas met een brede opening aan de bovenzijde en een opbergvakje aan de binnenzijde of de kleine toilettas, die perfect in je handtas past en waarin je altijd 2 hannah miniverpakkingen, 24-hour Skin Balancing, Juvi Protect, Touch of Colour of Touch of Silk mee kunt nemen voor onderweg. Zeg nou zelf: wat is een idealer geschenk dan een serie heerlijke gezichtsverzorgende, huidherstellende of zonbeschermende hannah cadeaus, verpakt in een prachtige hannah toilettas?!