Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah Body Oil

Voelt jouw huid droog aan? Verzorg jouw lichaam dan met de voedende hannah Body Oil. De hannah Body Oil is de perfecte manier om jouw huid te hydrateren. Het is een Body Oil met hoogwaardige ingrediënten die zichtbaar de kwaliteit van jouw huid verbetert omdat de bestanddelen snel en diep in de huid dringen. Zo blijft jouw lichaam de hele dag gehydrateerd en beschermt de Body Oil preventief tegen een droge huid.

hannah Body Oil

Voelt jouw huid droog aan? Verzorg jouw lichaam dan met de voedende hannah Body Oil.

Voedende hannah body oil
Voedende hannah body oil

 


 

hannah Body Oil

Het is niet altijd even gemakkelijk om de huid goed gehydrateerd te houden. Koude lucht en het gebrek aan vocht kunnen voor een ietwat droge huid zorgen. Blootstelling aan de zon maakt de behoefte aan hydratie groter. Een body oil kan dé oplossing zijn. Ongeacht de tijd van het jaar, de intensief voedende hannah body oil beschermt preventief tegen een droge huid.

Een body oil is de perfecte manier om jouw huid te hydrateren. Een body oil met hoogwaardige ingrediënten verbetert zichtbaar de kwaliteit van jouw huid, omdat de bestanddelen snel en diep in de huid dringen en jouw lichaam de hele dag gehydrateerd houden.

Hoogwaardige Arganolie in hannah Body Oil

Een goede body oil heeft een beschermende functie en verbetert de cel-cohesie. Het vermogen van de huid om vocht vast te houden wordt aangetast met de tijd, maar een goede body oil heeft als taak het vocht helpen vast te houden.

Eén van de belangrijkste ingrediënten van de hannah body oil is Arganolie. Dit is een uiterst waardevolle en zeldzame olie waarvan bekend is dat het huidkwaaltjes voorkomt en het proces van rimpelvorming vertraagt. Verwerkt in de body oil laat de fluweelzachte textuur jouw huid gezond en glanzend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen.

Ouderdomstekenen voorkomen met hannah Body Oil

Een ander oliesoort waarmee de hannah body oil is verrijkt, is macadamia-olie. Eén van de antioxidanten in macadamia-olie is de enigszins zeldzame squaleen. Dit helpt de oxidatieve stress op vetten van het lichaam en de huid te verminderen. Hierdoor kunnen rimpels, ouderdomsvlekken en andere tekenen van veroudering worden voorkomen.

Beide bestanddelen van de unieke body oil van hannah zorgen voor een hoge absorptiesnelheid: ideaal voor een ontspannende massage. De natuurlijke bescherming van de huid wordt met de body oil ook nog eens geoptimaliseerd.

Bewezen nut van bestanddelen Body Oil

De hannah body oil is daarbij verrijkt met andere belangrijke bestanddelen, die een bewezen nut hebben op de huidverzorging. Denk hierbij aan essentiële vetzuren en Vitamine E. Een groot voordeel van deze vitamine voor de huid is dat het helpt bij het genezingsproces. Vitamine E wordt geabsorbeerd door de epidermis van de huid en kan worden gebruikt ter bescherming tegen de zon. Samen met de oliën en andere uiterst effectieve bestanddelen maakt vitamine E van de hannah body oil een perfecte aanvulling op jouw huidverzorging met een verzachtende werking, die vroegtijdige degeneratie van de huid helpt voorkomen.