Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE
Vrouw in badjas

Gratis hannah huidadvies

Wij helpen je graag met persoonlijk huidadvies uitgegeven door onze gecertificeerde hannah huidcoaches.

hannah producten zijn speciaal ontwikkeld om de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid de mogelijkheid te bieden om te herstellen. Bovendien kan door de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken huidveroudering vertraagd worden.

Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren is het van belang de juiste producten te gebruiken. Zo weet je zeker dat de hannah producten die je gebruikt een impact hebben op jouw huid met als resultaat: huidverbetering.

Wij vinden dat jouw huid onze speciale aandacht verdient en bieden daarom, gratis, persoonlijk advies. Zo weet jij zeker dat de hannah producten die je koopt bijdragen aan het verbeteren van jouw huid(probleem).

Door ons huidadvies formulier in te vullen kunnen onze gecertificeerde hannah huidcoaches jou voorzien van een persoonlijk huidadvies.

Na het invullen ontvang je binnen 1 tot 2 werkdagen jouw persoonlijke advies in de mail. Aan de hand van dit uitgebereide huidadvies weet je precies hoe en met welke producten jij jouw huidprobleem resultaatgericht aan kunt pakken en werk je toe naar de beste versie van jouw huid. Onze hannah huidanalyse bevat namelijk een complete huidverzorgingsroutine (ochtend en avond) die jou vertelt wanneer en vooral hoe je de aanbevolen producten moet gebruiken.

 

 

 


 

Huidverbeterende resultaten

door gericht aan jouw huidprobleem te werken.

hannah productadvies

voor jouw persoonlijke huidverzorgingsroutine.

hannah huidcoach

gecertificeerd om jou persoonlijk huidadvies te geven.

Gratis huidadvies

in je mailbox binnen 1 tot 2 werkdagen.