Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah serum

Ben je op zoek naar een huidverzorgingsproduct, die krachtige ingrediënten direct in jouw huid kan brengen, dan is een gezichtsserum het juiste product. Een gezichtsserum is samengesteld uit kleinere moleculen, die diep in de huid kunnen doordringen en een hoge concentratie aan actieve bestanddelen leveren.

Ontdek de hannah gezichtsserums die jouw huid gaan verbeteren. Kies bij pigmentatie voor het hannah Opulence Serum. Bij rimpelvorming adviseren wij het hannah Asolution Serum. Heb je last van onzuiverheden? Ga dan voor het hannah BeYOUty Serum.

hannah serum

Ontdek de hannah gezichtsserums die jouw huid gaan verbeteren. Kies bij pigmentatie voor het hannah Opulence Serum. Bij rimpelvorming adviseren wij het hannah Asolution Serum. Heb je last van onzuiverheden? Ga dan voor het hannah BeYOUty Serum.

het-serum-tegen-onzuiverheden-het-hannah-beyouty-serum
Verbeter jouw huid met een hannah serum
Verbeter jouw huid met een hannah serum

 


 

hannah gezichtsserum

Ben je op zoek naar een huidverzorgingsproduct, die krachtige ingrediënten direct in jouw huid kan brengen, dan is een gezichtsserum het juiste product. Een gezichtsserum is samengesteld uit kleinere moleculen, die diep in de huid kunnen doordringen en een hoge concentratie aan actieve bestanddelen leveren. Het ‘Opulence’ serum is een geweldig hulpmiddel dat zich op specifieke huidverzorgingsproblemen zoals rimpels richt. Dag ouderdomsverschijnselen!

Vitamine C krachtigste ingrediënt hannah serum

Bepaalde krachtige ingrediënten die vaak in een gezichtsserum gevonden worden, kunnen instabiel raken zodra ze in contact komen met lucht. Ascorbinezuur (vitamine C) bijvoorbeeld kan oxideren en de werkzaamheid vermindert na verloop van tijd. Maar dankzij de wetenschap zijn de ingrediënten in een gezichtsserum tegenwoordig zodanig aangepast dat ze langer meegaan, ten voordele van jouw huid. Het hannah serum bevat 20% in olie oplosbare en stabiele vitamine C. Dat maakt dit gezichtsserum uitermate uniek. Dit bijzonder krachtige ingrediënt werkt positief op de teint. Het hannah serum zorg ook voor een gave, egale en stralende uitstraling.

Het hannah serum helpt bij acne

De Vitamine C in het gezichtsserum werkt niet alleen positief op jouw teint en uitstraling, maar is ook zeer probaat als je een acnegevoelige huid hebt. Vitamine C is namelijk verantwoordelijk voor een verhoogde collageenproductie. Bovendien vermindert vitamine C ontstekingen en zorgt het voor verbetering van het herstelproces van de huid. Behalve vitamine C bevat het hannah serum ook vitamine E, welke in combinatie met vitamine C ervoor zorgt dat pigmentvlekken lichter worden. Deze belangrijke vitamine beperkt schade die de zon aan jouw cellen aanricht, doet jouw huid minder snel verbranden en versterkt de barrièrefunctie van jouw huid. Waar vitamine E ook voor zorgt, is dat andere werkzame ingrediënten van het gezichtsserum dieper in de huid doordringen om daar hun werk beter te kunnen doen.

Wonderlight™ in het hannah serum

Een andere, krachtige en geavanceerde ingrediënt van het hannah serum is Wonderlight ™, welke huidverkleuringen en overmatige pigmentaties tot diep in de kern aanpakt. Wie last heeft van (goedaardige) pigmentatiestoornissen, waarvan sommige gestimuleerd worden door stress en veroudering (sproeten, lentigines oftewel pigment- of levervlek en melasma), kan baat hebben bij gebruik van het hannah serum. Van Wonderlight ™ is bewezen dat het pigmentatiestoornissen vermindert en huidpigmentatie egaliseert om ze minder zichtbaar te maken.