Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah Acne Line

De hannah Acne Line bevat de beste producten om acne tegen te kunnen gaan. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken tegen het verdrijven van acne.

hannah Acne Line

De hannah Acne Line bevat de beste producten om acne tegen te kunnen gaan. De producten zijn perfect op elkaar afgestemd om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken tegen het verdrijven van acne.

Active dry; de hannah spottreatment bij acne
Active dry; de hannah spottreatment bij acne

 


 

hannah Acne Line

De hannah acne line is speciaal ontwikkeld om doeltreffend acne te lijf te gaan. Het assortiment bestaat uit een beperkt aantal producten die perfect op elkaar zijn afgestemd om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken tegen het verdrijven van acne. Het assortiment bestaat uit:

Active Dry

is effectief toepasbaar bij het herstellen van kleine wondjes, acne, herpes, vocht en irritatieblaasjes van bijvoorbeeld de zon (zonneallergie) of problemen na het scheren. Ook bij papels, pustels of ontstekingen wordt het vocht geabsorbeerd en kan de huid zich gaan herstellen.

Active Lotion

zorgt dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleert, waardoor huidherstel bevorderd wordt. Daarnaast zorgt het tevens voor het intensief reinigen, desinfecteren en peelen van uw huid. Gebruik hannah Active Lotion onder meer bij de verzorging van acné, een vette T-zone, een grove poriën, een sterk verdikte hoornlaag en/of een verouderde huid.

Active Mask

zuivert de huid en stimuleert de doorbloeding. Door de verhoogde doorbloeding wordt er een betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof veroorzaakt waardoor het transport van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Tevens wordt de aanvoer van de hierna aangebrachte werkstoffen gestimuleerd. Dit masker is geschikt voor alle huidcondities.

Clearity Cream

deze crème staat garant voor een buitengewone verbetering van een onzuivere of geïrriteerde huid dankzij de cocktail van zuivere werkstoffen afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals etherische oliën, pompoenextract en maïs. Deze crème werkt normaliserend op zowel de talgproductie als bij ontstekingsreacties in én irritatie op de huid.

Door te combineren tussen de verschillende producten uit de hannah acne line behaal je de beste resultaten. Ben je niet zeker van welke producten voor jou het beste zijn, vraag dan een vrijblijvend huidadvies aan, een van onze gecertificeerde huidcoaches helpen jou graag verder.

Je rekent af met acne door de inzet van de producten uit de hannah acne line!

 

Ontdek alle hannah productlijnen

hannah Basic Line: Alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

hannah Clear Line: Een lijn die opgebouwd is met uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen.

hannah Winter Producten: Alles wat je nodig hebt tijdens de koude winterdagen.

hannah Red Line: Effectief huidveroudering tegengaan.

hannah Sun Perfection Line: Bescherm jouw huid optimaal tegen de zon. 

hannah Body Line: Voor een gevoel van ontspanning en rust, en het behoud van een gezonde en stralende huid.

hannah Specials: Handige accessoires en extra's.

hannah Duo's: Alle duo's van hannah op een rij.

Verzorgingssets: Complete huidverzorgingssets van hannah