Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

De hannah set laat je kennismaken...

Cleansing milk

Ben je iemand die eigenlijk altijd last heeft van een gevoelige huid? Dan is de Cleansing Milk van hannah echt iets voor jou! Dit product reinigt de huid uiterst zacht maar wel intensief voor optimaal resultaat. Door de hydrofiele samenstelling laat deze rijke milk zich na het aanbrengen en verdelen ervan over je huid gemakkelijk met water vermengen. Door deze samenstelling wordt de huid diep gereinigd. Wanneer je gebruikmaakt van deze cleansing milk ben je er in ieder geval zeker van dat er na afloop geen irritaties ontstaan en kan de milk eenvoudig afgespoeld worden. Nu ben je vast benieuwd naar het uiteindelijke resultaat? Na gebruik van dit product heb je een heerlijk zijdezachte, comfortabel aanvoelende en perfect gereinigde huid.
 

Sensitive Skin Lotion

In deze set van hannah vind je ook de Sensitvie Skin Lotion. De Sensitive Skin Lotion van hannah geeft een heerlijk verfrissende, neutraliserende en sterk kalmerende werking na het gebruik van de Cleansing Milk. Deze lotion zorgt er niet alleen voor dat eventuele restjes van de eerder gebruikte producten worden verwijderd, maar ook voor diepe zuivering en optische verkleining van de poriestructuur. Dit product kun je ook prima gebruiken als oogkompres bij de behandeling van wallen (mocht je die hebben).
 

24-hour Skin Balancing

Dit succesvolle basisproduct werkt niet alleen als rijke, maar vooral ook als intensieve conditioner voor je huid. Door de zijdezachte formule blijft je huid optimaal in balans en voorziet de huid daarnaast ook van directe voeding, hydratatie, regeneratie en ook niet geheel onbelangrijk: comfort. Door de toegevoegde Hyaluronzuur en Aloë Vera wordt het vocht beter vastgehouden. Leuk om te weten is wel dat deze crème al in 1979 is ontwikkeld door hannah en dat je na enkele dagen al zichtbaar resultaat ziet. Een prachtige, gezonde glans wil iedereen wel, zeker nu langzamerhand weer steeds mooier weer gaat worden in Nederland.
 

Vitamin Complex

De hannah Vitamin Complex is eigenlijk een intensieve vochtverzorging voor de huid. Deze spray is verrijkt met diverse vitamines, heeft een hydraterende werking en geeft ook versteviging en vitaliteit mee met een beschermende werking. De Vitamin Complex kun je prima combineren met de 24-hour Skin Balancing waardoor de werkstoffen van beide producten beter worden opgenomen waardoor beiden zuiniger in gebruik worden.
 

Deze hannah set bestaat uit vier verschillende producten die eigenlijk een soort stappenplan vormen voor een optimaal resultaat. Toch willen we je nog een extra toevoeging meegeven aan dit stappenplan. De Enzymatic Skin Peeling vind je niet terug in deze hannah set, maar helpt je huid om de dode cellen te verwijderen door deze twee tot drie keer per week aan te brengen. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies!