Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah Vitamin Complex 200ml

hannah Vitamin Complex

Vitamin Complex is een intensieve vochtverzorging voor de huid met huideigen vitamines. Ouder worden betekent vochtverlies van de huid. Dit kun je ondervangen door de natuurlijke vitamines A, D, E, F en K in deze unieke spray. Deze vitamines worden direct door jouw huid opgenomen. Het zijn de enige vitamines die door de huid heen kunnen dringen, om vervolgens jouw diepere huidlagen te bereiken om daar voor extra vitaliteit te zorgen. Door de optimale hydratatie van jouw huid als gevolg van het Vitamin Complex, heeft je huid daarna beduidend minder crèmes nodig.

Bij dagelijks gebruik na het reinigen en vóór het aanbrengen van de voor jou geadviseerde hannah crème, geeft Vitamin Complex de huid een verfrist en comfortabel gevoel en een mooie en opvallende stralende teint.

hannah Vitamin Complex is verkrijgbaar in een sprayflacon (125ml) en navulverpakking (200ml). Let op: de navulverpakking bevat geen spraydop. Deze flacon kan gebruikt worden om de 125ml variant (na) te vullen of kan gebruikt worden op een wattenschijfje en vervolgens aangebracht worden.

De voordelen van Vitamin Complex:

  • Zorgt voor extra vitaliteit
  • Zorgt voor minder vochtverlies
  • Zorgt voor een intensieve instant hydratatie en voeding van de huid

Zo gebruik je Vitamin Complex:

  • Bij dagelijks gebruik na het reinigen en voor het aanbrengen van een crème het gezicht sprayen en inmasseren.
  • Tussen ieder laagje crème Vitamin Complex sprayen en inmasseren
  • De Vitamin Complex spray geeft de huid direct een comfortabel en verfrist gevoel en zorgt voor een opvallend stralende teint.
  • Deze unieke spray vormt een verfrissende multivitaminecocktail voor de huid!

Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten