Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah Protect Duo High Quality SPF15

Productomschrijving

hannah Protect Duo - Bescherm en verzorg je huid nu!

Dit duo bestaat uit hannah Body Shield en de hannah High Quality Cream (SPF15).

hannah Body Shield SPF

bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UV-filters met een hoge en langdurige breedspectrum zonbescherming en is uiterst prettig uit te smeren.

De huidige wetenschap geeft aan dat we zonlicht heel hard nodig hebben, want naast het verkrijgen van een gezonde kleur wordt onder invloed van de zon het onmisbare vitamine D aangemaakt. Wanneer je dagelijks gemiddeld 15-30 minuten onbeschermd in de zon verblijft, kan dat dus juist heel positief zijn. Blijf je echter langer in de zon, bescherm je lichaamshuid dan met Body Shield SPF50.

Dit zeer prettig uit te smeren zonneproduct bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UV-filters met een hoge en langdurige breedspectrum zonbescherming. Door de juiste balans tussen én de harmonie in UVA- en UVB-filters biedt Body Shield ultrahoge UV-bescherming voor zowel volwassenen als kinderen.

hannah High Quality Cream

Deze crème biedt zonbescherming aan huidtype II-III (SPF15) een lichte tot getinte huid, dit type huidtype is gevoelig voor de zon maar verbranden niet zo snel. Gebruik hannah High Quality Cream als dagelijkse dagcrème na het reinigen en eventueel peelen van de huid.

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man, Tiener
Huidtype Alle Huidtypen
Productlijn Sun Perfection Line
Resultaat Vermindering UV-schade
Geschikt voor Gezicht, Lichaam
Beschermingsfactor SPF 15
Verpakking Duo
Merk hannah

Optimale hydratie

Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten