Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Het hannahhuis is vernieuwd.

Het hannahhuis is onderdeel van Huidinstituut de Orchidee. Daarmee wordt deze webshop vanuit een professionele achtergrond geëxploiteerd. Onze hannah webshop is ontwikkeld met een door hannah gecertificeerde huidcoach. Zo kunnen wij u altijd uitgebreid adviseren en hebben wij een uitgebreide kennis over het hannah assortiment.

Zoals u kunt zien staat de informatievoorziening in deze nieuwe hannah webshop centraal. Zo vindt u bij elk hannah product uitgebreide informatie & ontvangt u een product leaflet bij het product dat u besteld. Daarin staat meer informatie over het product en wordt beschreven hoe u deze het beste kunt gebruiken. 

Alle hannah producten snel & gratis geleverd

Naast uitgebreide informatie en kennis van alle hannah producten bieden wij ook heel voordelige verzending. Wanneer u uw hannah producten namelijk op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dan ontvangt u deze de volgende werkdag nog in huis! U hoeft hiervoor niets extra te betalen. Bestellingen binnen Nederland en België worden namelijk gratis verzonden.

Een hannah huidadvies

Onze webshop biedt een ontzettend groot assortiment producten van hannah. Door het grote aanbod kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Welk product is immers het beste voor uw huid?

Daarom kunt u, naast een uitgebreide product omschrijving, ook rekenen op een goed huidadvies door een gecertificeerde hannah huidcoach. Met het juiste huidadvies kunt u gemakkelijk bepalen welke hannah producten het meest geschikt zijn voor uw huid.

Bij Het hannahhuis kunt u heel gemakkelijk een huidadvies aanvragen. Wanneer u het hannah huidavies op maat formulier invult kunt u van ons een gedegen advies verwachten. Dit advies is specifiek voor uw huid en bevat suggesties voor de beste hannah producten om uw huid te reinigen en verzorgen.

Het hannahhuis: meer dan alleen hannah producten

Winkelen bij Het hannahhuis is leuk! Wij bieden meer dan alleen een assortiment hannah producten. Wij willen u als klant en liefhebber van hannah de beste service geven. Uw hannah producten bij Het hannahhuis bestellen levert leuke voordelen op, zoals:

  • Altijd de beste hannah aanbiedingen
  • Uitgebreid aanbod diverse hannah huidverzorgingssets voor elke huidtype
  • Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur worden geplaatst, heeft u de volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending en retour binnen Nederland en België
Bekijk het uitgebreide hannah assortiment bij Het hannahhuis en laat uzelf overtuigen van de beste prijzen, het leukste aanbod en een uitgebreide service. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!