Middel tegen acne - Anti Acne


Acne kan heel vervelend zijn en daarom is een middel tegen acne voor de mensen die hier last van hebben heel fijn. Met behulp van de toegevoegde filters doel, huidtype, huidprobleem, doelgroep en producttype, kunt u hoe dan ook een middel tegen acne vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Heeft u al langere tijd last van acne en kunt u maar geen middel tegen acne vinden dat helpt? Dan bent u bij het hannahhuis aan het juiste adres! 

Uw favorite middel tegen acne

De hannah Active Mask 50 ml is een ideaal middel tegen acne die niet alleen uw huid zuivert maar daarnaast ook de doorbloeding van uw huid stimuleert. De verhoogde doorbloeding zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof waardoor ook het transport van afvalstoffen binnen uw huid wordt gestimuleerd. Dit masker is geschikt voor alle huidcondities. Het is handig om dit masker aan te brengen met een grote wattenstaaf of maskerkwast. Gaat het beter met de huid? Dan kunt u dit middel tegen acne langzaam afbouwen en niet meer dagelijks blijven gebruiken.

Clearity Cream 50 ml van hannah stelt u garant voor een buitengewone verbetering van een onzuivere of geïrriteerde huid dankzij de cocktail van zuivere werkstoffen afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals pompoenextract. Dit middel tegen acne werkt niet alleen normaliserend op de talgproductie, maar ook bij ontstekingsreacties in en irritatie op de huid. Het belangrijkste is dat dit middel tegen acne zorgt voor een egale, zuivere en opvallend rustige huid met een natuurlijke en gezonde glans. Dat wil toch iedereen? Breng deze crème niet alleen aan op uw gezicht, maar ook op uw hals en decolleté.

Bent u op zoek naar een middel tegen acne dat ook nog eens multifunctioneel werkt? Dan kiest u voor hannah Acitve Dry 20 ml. Deze crème  is niet alleen geschikt voor het herstellen van acne, maar ook voor het herstellen van kleine wondjes, herpes, vocht en irritatieblaasjes door bijvoorbeeld de zon. Twee vliegen in één klap dus!

Lees meer