hannah huidverzorging

Bij het hannahhuis vindt u hannah huidverzorging in verschillende varianten. Met behulp van de toegevoegde filters doel, huidtype, huidprobleem, doelgroep en producttype, kunt u de hannah huidverzorging vinden die aansluit bij uw wensen en behoeften. Alle producten van hannah dragen een steentje bij aan de verzorging van uw huid. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw huid en blijft uw huid constant in optimale conditie.


Neem bijvoorbeeld hannah Body Cream 500ml. Deze crème is erg geschikt voor na het douchen. Door middel van stevig masseren brengt u deze crème gemakkelijk aan op uw gehele lichaam en begint of eindigt u de dag goed. Deze hannah huidverzorging bevat een romige samenstelling met een hoogwaardige, volle basis van macadamia-olie. De hannah Body Cream bevat niet alleen veel antioxidanten, maar heeft tegelijkertijd ook kalmerende en verzachtende eigenschappen voor uw huid. Door de toegevoegde cafeïne wordt de huid verstevigd en geeft een flinke boost met antioxidanten. Het resultaat is aantrekkelijk: een gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid.

Heeft u een hoop vragen over uw huid en de verzorging daarvan, maar schiet een afspraak maken hiervoor erbij in? Dan is het hannah huidverzorging boek een ideale oplossing voor u! In dit boek wordt u op een inzichtelijke manier op de hoogte gebracht van aanwijzingen die gaan over huidverbetering en huidverzorging. Na dit boek bent u ook volledig op de hoogte van hoe u het best veroudering van de huid kunt tegengaan met behulp van de bijbehorende tips.

Verzorgt u uw huid ook graag tijdens het douchen? Het assortiment met hannah huidverzorging bestaat ook uit een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie. De hannah Shower Treatment 500ml heeft een heerlijke frisse geur en is zeer gemakkelijk in gebruik. Indien u last heeft van een zeer droge of gevoelige huid, dan kunt u met deze doucheolie goed uit de voeten. Voor optimaal gebruik neemt u een kleine hoeveelheid in uw handpalm, brengt u deze aan op uw huid en vermengt u dit vervolgens met water. En dan kunt u het er rustig afdouchen! 

Lees meer