Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah Vanispot 2x8ml

Productomschrijving

hannah Vanispot

Hyperpigmentatie is een steeds vaker voorkomend huidprobleem. Hormonale schommelingen, heftige peelings en andere vormen van huidbeschadiging, zoals onzuiverheden, kunnen lokaal ophopingen van pigment veroorzaken. Om dit te verminderen is er de hannah Vanispot. Dit duo product bevat een combinatie van actieve ingrediënten die speciaal geformuleerd zijn om in twee fases te worden gebruikt.

Spot on

De eerste fase, genaamd Spot on, bereidt de hyperpigmentatie voor door gebruik te maken van een unieke mix van zes verschillende zuren. Deze stimuleren de vernieuwing van de cellen, waardoor het overtollige pigment naar het oppervlak van de huid wordt gebracht. Ingrediënten zoals azelaïnezuur, amandelzuur, glycolzuur, ferulinezuur, kojineen en tranexaminezuur zorgen voor een effectieve start in het verbeteren van de pigmentvlekken.

Spot off

Vervolgens komt fase twee, Spot off. In deze fase wordt de hyperpigmentatie effectief bestreden met behulp van een mix van hoog geconcentreerde werkstoffen zoals niacinamide, vitamine C, zoethoutwortelextract en amandel- en tranexaminezuur. Hierbij ligt de focus op het afstoten van overtollig pigment en het verhelderen van de huid.

De voordelen van Vanispot

  • Peelend
  • Egaliserend
  • Teintverhelderend
  • Vermindering van overmatige pigmentatie
  • Oplichtend van binnenuit én buitenaf

Zo gebruik je Vanispot

Gedurende fase een wordt de pigmentvlek één tot twee weken lang één tot tweemaal daags aangestipt met de Spot on, afhankelijk van de huidconditie en het huidtype.

In fase twee wordt de pigmentvlek gedurende maximaal twee weken één tot twee keer per dag aangestipt met de Spot off op een goed gereinigde huid.

Knijp een subtiele hoeveelheid uit de tube op de hand en breng gelijkmatig met de vingertoppen aan op de pigmentvlek.

Breng na het aanstippen en inwerken van de Vanispot, zowel in fase een als fase twee, een voedende hannah crème aan. Bij voorkeur de hannah Equalizer en/of hannah Fade Treatment, om zo het gewenste resultaat te versterken.

Het gebruik van Vanispot dient alleen op advies van een huidcoach plaats te vinden en bij voorkeur in kuurverband. 

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man, Tiener
Huidtype Alle Huidtypen
Huidprobleem Pigmentatie
Producttype Spot Treatment
Productlijn Basic Line
Resultaat Egalere huid, Verbetering huidteint, Vermindering pigment- en ouderdomsvlekken
Geschikt voor Gezicht
Textuur Crème
Productkenmerk Dierproefvrij, Geschikt bij borstvoeding, Geschikt bij zwangerschap, Parfumvrij
Inhoud 2 x 8 ml
Verpakking Reisverpakking, Full Size
Belangrijke Werkstoffen Amandelzuur, Azelaïnezuur, Ferulinezuur, GWhite VCE, Glycolzuur, Kojinezuur, Lactobionzuur, Niacinamide, Tranexaminezuur, Vitamine-E, Zoethoutwortel extract

Combineert perfect met:

hannah Equalizer 60ml
€ 105,00
Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten