Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Wat te doen tegen eczeem?

Eczeem is een vervelende ziekte van de huid waar gelukkig wel wat aan te doen is. Maar wat kun je dan doen tegen eczeem? In dit blogartikel vertellen we je graag meer over eczeem en hoe de producten van hannah kunnen helpen bij het bestrijden van eczeem. Met de juiste producten zorg je namelijk voor een effectieve bestrijding van de symptomen en ga je weer zonder jeuk en huidirritaties door het leven.

Wat houdt eczeem in?

Eczeem is eigenlijk niet een enkele huidziekte alleen. Het is een verzameling van meerdere aandoeningen die aan je huid kunnen ontstaan. Het komt er op neer dat er een ontstekingsreactie ontstaat, die als gevolg heeft dat je rode plekjes en schilfers op je huid krijgt. Gevolg daarvan is weer dat je last krijgt van jeuk, waar nog eens bij komt dat de symptomen er niet prettig uitzien. Het hannahhuis verkoopt meerdere producten om de symptomen van eczeem effectief te behandelen. Een goede huidverzorging staat aan de basis van een gezonde huid. De hannah producten zijn het antwoord op "wat te doen tegen eczeem?".

Wat is de beste eczeem behandeling?

Voor een goede behandeling van eczeem kun je de hannah producten goed gebruiken. In onze webshop vind je onder andere hannah cleansing oil, hannah cleansing clay, hannah sparkling spray en hannah skin conditioner. Dit zijn verschillende producten die je kunt gebruiken om de huid goed te reinigen en verzorgen. De reiniging en de verzorging erna zijn cruciaal voor een gezonde huid. Door de hannah producten met regelmaat te gebruiken zal je merken dat de eczeem verschijnselen verminderen. De producten zijn met grote zorg samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. 

 

Welke Creme zet ik het beste in bij een Eczeem huid?

Naast het gebruik van goede reinigings middelen is het belangrijk om ook een goed voedende crème te gebruiken. Binnen het hannah assortiment kent een aantal goede crèmes die hiervoor perfect kunnen worden ingezet. First Aid, Clearity Cream en Cell Recovery Cream zijn hiervoor uitermate geschikt. First Aid heeft een sterk herstellende werking en kan het brandende en jeukende gevoel van eczeem senel verminderen. Clearity Cream is een zeer milde crème die zelfs voor de meest gevoelige huid goed inzetbaar is, dus ook voor een eczeem huid. Cell Recovery Cream is een volle, vette creme, die heerlijk aanvoelt en wordt dan ook veel als dagcreme gebruikt in de wintermaanden.

Alles voor een effectieve eczeem behandeling

Wat te doen tegen eczeem? Bij Hethannahhuis.nl kunnen we je verder helpen. Bekijk ons ruime assortiment producten om te zien wat wij allemaal voor je klaar hebben liggen. Heb je vragen over de producten, al dan niet in combinatie met eczeem, neem dan gerust contact met ons op! Of vraag geheel vrijblijvend een huidadvies aan.