Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Wat betekent Opulence Serum? 

Er zit eigenlijk een heel verhaal achter het product Opulence Serum. ‘Opulence’ betekent namelijk rijkdom en weelderigheid en het serum doet hierbij haar naam eer aan. Het is eigenlijk een uitzonderlijk rijke serum welke speciaal is ontwikkeld om daadwerkelijk verbetering aan je huid aan te brengen qua egaliteit, helderheid en stevigheid. Dubbel voordeel, want met dit product is het ook niet meer nodig om te camoufleren. Zo zijn er bepaalde plekken waarbij de huidveroudering als eerst zichtbaar wordt en dat is voornamelijk rondom de ogen, bij de hals, het decolleté en de handen. De formule van Opulence Serum zorgt niet alleen voor extra vitaliteit, maar ook voor een egale teint en een zichtbare regeneratie.  
 

De voordelen van de Opulence Serum

Naast de eerder genoemde voordelen zorgt de Opulence Serum ook voor een krachtige boost in het bindweefsel. De formule bevat hiervoor maar liefst 20 procent in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Deze vitamine C is nodig om collageen en elastine aan te maken waardoor de huid steviger en gladder wordt. Dit zorgt er nou juist voor dat je een stralende, gave en egale uitstraling hebt. Daarnaast heeft dit ook nog eens een positief effect op de teint. Los daarvan wordt de huid door de krachtige antioxidant op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt namelijk niet alleen versterkt, maar ook de aanmaak van het huideigen collageen wordt gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt geoptimaliseerd. De vitamine E in de Opulence Serum werken stimulerend op je doorbloeding en effectief regenererend op je huidcellen. De krachtige antioxidant van de Opulence Serum verbetert ook de celademhaling en bevordert daarbij het algehele huidherstel. Wat wil je nog meer?  
 

Het gebruik van de Opulence Serum  

Je kunt de Opulence Serum het best gebruiken door je huid in eerste instantie zorgvuldig te reinigen. Wanneer je dit hebt gedaan, breng je een paar druppels serum ’s morgens en ’s avonds aan voordatje de herstellende crème aanbrengt op het gelaat, de hals en het decolleté voor een huid verbeterende toevoeging op het hannah systeem. Overigens vormt de Opulence Serum een prima aanvulling op de Touch of Silk van hannah. Deze producten bevatten namelijk allebei vitamine C voor een heldere teint. Zo zorgen deze verzorgingsproducten samen voor een mooie egale uitstraling!
 

Heb je toch nog vragen over de werking van de Opulence Serum? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij zullen specifiek voor jouw huid adviseren wat het best bij je past!