Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Nieuw multitalent in huidverbetering: hannah Equalizer

De huid is onze fysieke barrière tussen de binnenkant en de buitenkant en is één van de meest reagerende organen op externe factoren waaronder UV-straling. Dit heeft invloed op de huidcellen wat leidt tot structurele en functionele veranderingen van de verschillende huidlagen. Photoaging is het belangrijkste gevolg van herhaaldelijke, overvloedige blootstelling aan de zon en wordt in verband gebracht met zichtbare veranderingen op de huid zoals rimpels, fijne lijntjes, een grove huidstructuur, gebrek aan helderheid en pigmentstoornissen.

Deze veranderingen zijn vaak dé tekenen van een ouder wordende huid en dwingt tot camouflage. Dé oplossing heeft hannah op de markt gebracht. Het nieuwe multitalent in huidverbetering: de hannah Equalizer. 

Multitalent in huidverbetering

De hannah Equalizer is dé oplossing voor pigmentvlekken. De crème bevat de allernieuwste hightech ingrediënten die de huid binnen een korte tijd egaliseert, bestaande hyperpigmentatie verzacht en nieuwe vorming van pigment voorkomt. hannah Equalizer geeft de huid een rustig totaalbeeld, omdat het tevens fijne lijntjes en rimpels vermindert, maar ook ideaal werkt op onzuiverheden en de gevolgen hiervan.

Hoge concentratie aan antioxidanten

De hannah Equalizer is geformuleerd met hoge concentraties werkstoffen en antioxidanten waaronder Astaxanthine en Bakuchiol. Deze gaan de vorming van vrije radicalen tegen en hebben sterk hydraterende eigenschappen voor een stralende, gladde huid. 

Astaxanthine behoort tot de meest krachtige en veelzijdige antioxidanten die de natuur te bieden heeft en werkt effectief tegen vrije radicalen. De kleur van de hannah Equalizer wordt bepaald door dit unieke ingrediënt dat van nature een rode/ oranje kleur heeft. Dit geeft de huid een egale teint waardoor het totaalbeeld er rustiger uitziet. Hierdoor behoort het dagelijks zo goed mogelijk camoufleren van pigmentvlekken tot het verleden en maakt de hannah Equalizer multifunctioneel inzetbaar om de natuurlijke weerstand van de huid weer optimaal in balans te brengen.

Bakuchiol: plantaardige Retinol

Bakuchiol is een plantaardig ingrediënt dat wordt verkregen uit de bladeren en zaden van de harsklaver (Psoralea Corylifolia-plant). Het biedt dezelfde huidvoordelen als retinol, maar zonder de bijwerkingen. Een krachtig antioxidant die huidverkleuring door zonneschade en externe invloeden zichtbaar vermindert en de vorming van vrije radicalen tegengaat.

Aan de slag met hannah Equalizer

Hoe beter de voorbereiding, hoe meer effect je mag verwachten van de behandeling met dit product. Het is daarom belangrijk de hannah Equalizer aan te brengen op een gereinigde, gepeelde en eventueel gestimuleerde huid. Breng de crème direct aan op de huid en masseer in totdat de crème volledig is opgenomen door de huid. Sluit je huidverzorgingsroutine af met een passende crème uit de hannah Red Line.

Extra boost

Kan jouw huid een extra boost gebruiken? Ook daarvoor is de hannah Equalizer perfect. Deze crème in combinatie met één van de hannah serums geeft jouw huid de boost die het nodig heeft. Breng eerst een dunne laag van het hannah serum aan gevolgd door de hannah Equalizer. Er zijn drie hannah serums verkrijgbaar: hannah Opulence Serum, hannah Asolution Serum en hannah BeYOUty Serum. Kies het serum dat het beste past bij jouw huidconditie:

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen over het allernieuwste hannah product of ben je op zoek naar meer informatie over het product? Neem dan contact met ons op via: info@hethannahhuis.nl. Onze hannah huidcoaches helpen je graag.