Bescherm de huid tegen zonlicht met hannah zonbescherming

Iedereen wordt blootgesteld aan UV-straling van de zon. Een toenemend aantal mensen wordt blootgesteld aan kunstmatige bronnen die in de industrie, handel en recreatie worden gebruikt. Tot zonnestraling behoort ook zichtbaar licht, warmte en UV-straling. Met hannah zonbescherming kunt u de schadelijke gevolgen van zonlicht verminderen.

UVA-stralen zorgen onder meer voor een snellere veroudering van de huid. Bovendien is het een belangrijke factor bij de vorming van huidkanker. Ook de UVB-straling is niet zonder schade. Het veroorzaakt zonnebrand en draagt tevens bij aan het ontstaan van huidkanker. Een goede zonbescherming behoedt u voor de schadelijke gevolgen van UVA- én UVB-straling. Sun Perfection is een speciaal ontwikkelde productlijn van hannah zonbescherming, die elke huidtype inderdaad degelijke bescherming tegen de schadelijke invloed van zonlicht biedt!

De juiste hannah zonbescherming voor elke huidtype

De stijging van het aantal gevallen van huidkanker in de afgelopen decennia is sterk gerelateerd aan steeds populairder wordende recreatieve outdoor activiteiten. Volgens de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) wordt overmatige blootstelling aan zonlicht algemeen aanvaard als de onderliggende oorzaak voor schadelijke effecten op de huid, ogen en het immuunsysteem. Het is dus zaak om uzelf goed te beschermen tegen schadelijk zonlicht. Nu is het niet altijd even makkelijk om uit te vinden welk zonbeschermingsproduct het beste bij u past: een spf 10, een spf 15 of een spf 30? Wat houden die termen en cijfers nu allemaal in? Gelukkig heeft hannah een productlijn van zonbescherming ontwikkeld, die werkt vanuit uw huidtype. Dat maakt het veel gemakkelijker om de juiste hannah zonbescherming te kiezen!

Vier bijzondere producten van hannah zonbescherming

Sun Perfection, de speciale productlijn van hannah zonbescherming, bestaat uit vier unieke producten. Allereerst Fade Treatment, speciaal voor huidtype III-IV. Behoort u tot dit type, dan wordt u snel bruin en verbrandt u nauwelijks. U bent dan wel gevoeliger voor pigmentatie en huidverkleuringen. De Fade Treatment met spf 10 is voor u de juiste hannah zonbescherming. Heeft u een lichte tot getinte huid, dan behoort u tot huidtype II-III. Speciaal voor u is de High Quality ontwikkeld, een hannah zonbescherming met spf 15. Met de High Quality kunt u het verlies van voedingsstoffen, waar u gevoelig voor bent, perfect opvangen. Wie niet of nauwelijks bruin wordt en ook nog relatief snel verbrandt, behoort tot huidtype I-II. De Juvi Protect met spf 30 is de ideale hannah zonbescherming voor u, waarmee u beschermd wordt tegen schadelijke UV-stralen en vrije radicalen. Tenslotte is er Full Lips, een zijdezachte lippenbalsem met spf 15, uiterst geschikt voor de tere huid van uw lippen.

Lees meer