Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah Peel & Activate

Productomschrijving

hannah Peel & Activate Set

Met deze Peel & Activate set heb je alles in huis om jouw huid regelmatig grondig te reinigen en de doorbloeding te activeren. Deze set bevat:

Enzymatic Skin Peeling

De Enzymatic Skin Peeling verwijdert de dode huidcellen van de hoornlaag waardoor jouw huid direct lekker zacht, glad en fris aanvoelt. De poriën zijn fijner en de huidstructuur wordt gladder. Gebruik deze peeling 2 tot 3x per week voor een optimale werking.

Cell Active

Cell Active veroorzaakt een sterke doorbloeding in jouw huid en geeft een intensieve zuurstofimpuls. Na enkele minuten ontstaat een weldadige warme gloed, die de zuurstoftoevoer en het transport van werkzame stoffen bevordert. Hierdoor vindt er huidverbetering plaats van een eventueel verminderde doorbloeding. Dit laatste is zeer belangrijk voor een gezonde en vooral stralende huid.

Gebruik Cell Active de eerste 2 weken iedere avond en ga dan net als de peeling over naar 2 tot 3x per week. Cell Activate kun je op de huid laten zitten en hoeft niet, net als de Enzymatic Skin Peeling verwijdert te worden. Gebruik het dus bij voorkeur na de peeling.

Productspecificaties

Productspecificaties

Doelgroep Vrouw, Man
Resultaat Gladde & soepele huid, Stralende huid, Verbetering doorbloeding, Zuivere huid
Geschikt voor Gezicht
Productkenmerk Dierproefvrij
Verpakking Duo
Merk hannah

Extra reiniging:

Reviews

0 van 0 reviews

Schrijf een review

Deel je ervaringen met andere klanten