Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Smart Care Award voor hannah BeYouty Serum

Elk jaar reikt Marie Claire de Prix d’Excellence de la Beauté uit aan de beste nieuwe beautyproducten. Dit jaar gaat het hannah BeYOUty Serum er met een prijs vandoor.

Smart Care Award

De Marie Claire d'Excellence de la Beauté awards worden elk jaar uitgereikt aan de mooiste en meest innovatieve beautyproducten van het jaar. hannah gaat er dit jaar vandoor met de Smart Care Award.

De jury zegt over het hannah BeYOUty serum"Knap hoe hannah met dit serum inspeelt op de actuele behoefte: maskne - oftewel onzuiverheden na het dragen van een mondkapje. Met een zachte maar effectieve formule, die fijn smeert en doet wat-ie belooft." 

hannah BeYOUty Serum: een award winnend product

Het BeYOUty Serum is dé oplossing om een onzuivere of geïrriteerde huid door onder andere het dragen van mondkapjes te verminderen én zelfs te voorkomen! Dit unieke serum zorgt voor een egaal en vlekkeloos resultaat bij iedere huidtint. Door verschillende, effectieve ingrediënten te combineren bewijst dit serum dat mixen met hoogwaardige, synergetische werkstoffen de juiste aanpak vanuit de kern bij huidproblemen biedt. Niet alleen de huid die last heeft van maskne, maar ook een gevoelige en snel geïrriteerde huid kan zonder zorgen dit serum gebruiken. De roodheid van onzuiverheden en irritaties worden aanzienlijk verminderd en de huid blijft beter beschermd bij het dragen van een mondkapje. Een uitkomst voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een blijvende vlek kan achterlaten. Met dit innovatieve en multi-inzetbare serum gaat hannah wederom geen huidprobleem uit de weg!