Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Optimale huidreiniging met het hannahhuis

We hebben een druk leven en vaak ook nog in een omgeving die veel van ons vergt. Vanuit gebouwen met airconditioning lopen we de zomerse werkelijkheid in. Het drukke verkeer veroorzaakt stof en smog en wij lopen er doorheen.

Thuis ligt er veel op ons te wachten dat in korte tijd geregeld moet worden. Er zijn dagen dat we het idee hebben helemaal geleefd te worden. 's Avonds kijken we in de spiegel en zien dat we onderhand recht hebben op een goede onderhoudsbeurt. We willen ons weer fris en uitgerust voelen.

Het maakt niet uit of degene die in de spiegel blikt een man, vrouw of puber is. Voordat we fris aan de dag kunnen beginnen of na een inspannende dag die veel van ons vergt, mag onze huid gereinigd worden. Dit geeft ons een goed en fris gevoel en de verschillen zien we meteen.

Bij het gezicht wassen voordat we gaan slapen willen we een grondige reiniging en een huid die optimaal voorbereid is op een aantal uren nachtrust. Goede huidreinigingsproducten verwijderen vuil, maar belasten de huid niet, zoals een standaard zeep kan doen.

Wie huidreiniging opvolgt door gebruik te maken van vocht inbrengende crèmes of een voedende olie, geeft zijn of haar huid de verzorging die het verdient. Voor een dieptereiniging is het goed om regelmatig gebruik te maken van een scrub, dat dode huidcellen verwijdert. Hiermee voorkom je dat poriën verstopt raken en kunnen gaan ontsteken.

Zeep is als reinigingsmiddel effectief, maar omdat de meeste zepen basisch zijn, is zeep ook een belasting voor de huid, die het risico loopt uit te drogen. Door een cleansing oil te gebruiken, die niet alleen effectief vetachtige stoffen oplost maar ook de natuurlijke huidvetten aanvult die de huid soepel houden, is een even effectieve, maar huidvriendelijker oplossing.

Dieptereiniging door scrubben of het gebruik van enzymatische peeling zorgt ervoor dat diep ingetrokken vuildeeltjes en oneffenheden weggenomen worden. De huid zal hier zichtbaar van opknappen en weer soepel en fris aanvoelen.

Wanneer je op vakantie bent geweest en veel in de buitenlucht hebt vertoefd, is het te verwachten dat je de huid misschien iets te veel aan de zon hebt blootgesteld. Verbranding heb je misschien kunnen voorkomen, maar de kans dat je huid gaat vervellen als je weer thuis bent, is zeker aanwezig. Juist dan is een dieptereiniging een goed idee, ook al heb je het idee dat je mooie bruine kleur dan eerder verdwijnt. Vervellende huid vergroot immers de kans op verstopte poriën.

Wie op zoek is naar een goed assortiment huidreinigingsproducten, zou het aanbod van het hannahhuis zeker moeten ervaren.

Alle producten worden in eigen land ontwikkeld, met de dagelijkse praktijk en huidomstandigheden als basis. Naast algemene huidreinigingsproductlijnen biedt het hannahhuis ook productlijnen voor speciale huidtypen met andere vereisten. Denk bijvoorbeeld aan huid die gevoelig is voor acne, droge huid of verouderende huid.