Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Nieuw: hannah FlairoSun

Zonbescherming met een vleugje flair

De zomer is in aantocht, en dat betekent dat het tijd is om onze huid te beschermen tegen schadelijke stralen van de zon. hannah, het Nederlandse merk voor huidverbetering, lanceert met trots FlairoSun: een oil-based SPF30 zonnespray met een unieke, innovatieve formule.


Waarom FlairoSun?

FlairoSun is niet zomaar een zonnespray. Naast een optimale bescherming tegen UVA- en UVB-straling, biedt FlairoSun een aantal unieke voordelen:

  • Oil-based formule: de olie-achtige textuur voelt prettig aan op de huid en trekt snel in, zonder een vettig laagje achter te laten;

  • Microplasticvrij en vegan: FlairoSun is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is vrij van microplastics, wat beter is voor het milieu;

  • Innovatief doseersysteem: de sprayflacon zorgt voor een gelijkmatige verneveling, zelfs op moeilijk bereikbare plekken;

  • Verkrijgbaar in drie formaten: FlairoSun is verkrijgbaar in een handige 50ml fles voor onderweg, een royale 150ml fles voor thuisgebruik en een 200ml navulverpakking om milieubewust te genieten van de zon.

Extra verzorging voor je huid

Naast de zonbeschermende eigenschappen, bevat FlairoSun ook verzorgende ingrediënten zoals squalane en vitamine E. Deze ingrediënten helpen de huid te hydrateren, voeden en beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering.

FlairoSun: perfect voor het hele gezin

hannah FlairoSun is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid. De spray is waterbestendig en zweetbestendig, waardoor je de hele dag door beschermd bent. Dankzij de handige sprayflacon is FlairoSun ook ideaal om kinderen de optimale bescherming te geven.

Dé perfecte flair

Met FlairoSun ben je verzekerd van een optimale zonbescherming met een vleugje perfecte flair. De unieke formule, de innovatieve verpakking en de verzorgende ingrediënten maken FlairoSun de perfecte keuze voor een zorgeloze zomer.