Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Hét perfect duo voor volwassenen acne, Pro Active Mask en Overnight cream

Het is mogelijk dat je na je 21ste ook nog last krijgt van acne, ook wel volwassenen acne genoemd. Dit kan ontstaan door bijvoorbeeld stress of hormonen. Het is niet ongebruikelijk dat je huid hierop kan reageren. Het is dan ook van belang dat bij volwassenen acne je huidverzorging in orde is.

 

Inzet hannah Pro Active Mask en Overnight Cream bij volwassenen acne

Bij hannah hebben ze twee producten speciaal voor acne boven de 21 jaar gemaakt. Als allereerst hebben we het Pro Active Masker. Dit is een antimicrobieel huidmasker, wat is gemaakt voor een onzuivere en/of onrustige huid. Ook de zit er Pelavie in het Pro Active Masker, wat er dan weer voor zorgt dat de roodheid wordt verminderd. Verder heeft het masker een goede ontstekingsremmende werking. Bij het Pro Active Masker, heeft hannah ook een nachtcrème ontwikkeld. De Overnight Cream. Het is een nachtcrème dat bacteriegroei tegengaat. De Overnight Cream zorgt er ook voor dat de vochtbalans van de huid in orde is. Hierdoor zal de huid minder vettig worden. 

 

Deze producten hebben beide goede werkende stoffen, die de volwassenen acne goed aanpakt.

 

 

Structuur van Pro Active Mask en Overnight Cream

De structuur van het Pro Active Mask van hannah, is soepel en makkelijk in gebruik, vergeleken met andere maskers. Het lijkt op het eerste oog op een kleimasker, maar het Pro Active Masker hard niet zo erg uit als een kleimasker. Het masker is grijs als het uit de flacon komt en deze kleur blijft ook zo op de huid. Buiten dat het makkelijk op de huid smeert, is hij ook heel gemakkelijk in het eraf halen.

 

Pro Active Mask tegen Volwassenen Acne Pro active Mask Structuur

 

De structuur van de Overnight Cream is heel fijn en gemakkelijk op de huid aan te brengen. Het product zelf is wit, maar wanneer je het verspreid veranderd het meteen in een doorzichtige crème die redelijk snel intrekt.

 

Overnight Cream tegen volwassenen acne Overnight Cream uitgesmeerd

 

 

Verpakking van Pro Active Mask en Overnight Cream

Zowel het Pro Active Masker van hannah als de Overnight Cream, hebben dezelfde witte verpakkingen. Ze zijn fijn in gebruik door het pompje dat op de flacon zit. Hierdoor pak je niet snel te veel. Verder zijn het simpele verpakkingen, maar maken ze wel duidelijk welk product je aan het gebruiken bent.

uitlooptuitje verpakking

 

Zo gebruik je hannah Pro Active Mask

Het Pro Active Masker is, zoals ik al zei makkelijk op de huid aan te brengen. Zorg er eerst wel voor dat de huid goed gereinigd is. De Prepare Potion is hiervoor erg geschikt. Schud voor gebruik goed de flacon. Breng het dan aan op de huid en laat het 5-10 min zitten. Je zult merken dat het masker wat prikkelt en misschien wat branderig aanvoelt. Dat kan verder geen kwaad. Als de tijd voorbij is kun je het masker eraf halen met een warme microkompres doek. Als het masker er dan goed van af is kun je de SebuPure aanbrengen. Deze is perfect aanvullend, om de huid de juiste voeding te geven die het nodig heeft.

 

 

 

Zo gebruik je hannah Overnight Cream

Dan de Overnight Cream van hannah. Reinig de huid eerst goed met de Prepare Potion. Als je dat hebt gedaan kun je de Overnight Cream aanbrengen. Masseer de crème goed in. Je kunt daarna voor extra resultaat de Sebupure aanbrengen.

 

Als allerlaatste, ondanks dat beide producten goed werken tegen volwassene acne, is het beter om de producten niet samen te gebruiken. Dit komt doordat er in beide hele intensieve ingrediënten zitten. Gebruik daarom bijvoorbeeld, 2 keer in de week het masker en de rest van de week de crème. Dit zorgt uiteindelijk voor een ultiem resultaat.