Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah 4YOUth bestaat uit… 

De hannah 4YOUth is een crème die bestaat uit onder meer de vier geavanceerde hightech sleutelingrediënten: Argireline, Ceracute®-F, Pullulan en vitamine C. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een unieke synergetische samensmelting van volumeverbetering, collageenopbouw en een optimaal vochtgehalte in de diepere huidlagen binnen je huid. Deze ingrediënten zorgen ook voor effectieve verbetering in de oppervlakkige huidstructuren. Maar dat is nog niet alles, want je huid wordt nog meer in de watten gelegd met de hannah 4YOUth. Deze crème zorgt ook voor ontspanning en opvulling van de fijne lijntjes en rimpels. Iets wat elke vrouw wel wilt! Het zit hem niet voor niets in de naam, want de hannah 4YOUth (zoals de naam dus eigenlijk al een beetje verklapt) zorgt voor een jeugdige, gezonde conditie van je huid en niet te vergeten een dito uitstraling. 
 

Optimaal resultaat met hannah 4YOUth

Wij kunnen ons voorstellen dat je het beste voor hebt met je huid en hannah 4YOUth dus het liefst gebruikt voor optimaal effect. Voordat je dit product gaat gebruiken, is het vooral belangrijk dat je je huid eerst goed schoonmaakt. Ook kun je ervoor kiezen om Vitamin Complex of Sparkling Spray aan te brengen op je huid. Dit is overigens niet per se nodig. Vervolgens kun je een dun laagje hannah 4YOUth crème aanbrengen op je huid. Voor optimaal resultaat kun je nu het best een passende hannah crème gebruiken en afsluiten met de Touch of Silk. Zo creëer je een fantastisch mooie en egale finishing touch. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je alleen op bepaalde plekken last hebt van rimpels of fijne lijntjes. Je kunt er dan ook voor kiezen om de hannah 4YOUth alleen te gebruiken rondom je ogen, mond of decolleté. 
 

Wil je de werking van hannah 4YOUth versterken? 

Om de werking van 4YOUth te versterken kun je ervoor kiezen om (dagelijks) gebruik te maken van Active lotion. Je zou er ook voor kunnen kiezen om regelmatig gebruik te maken van de Enzymatic Skin Peeling. Wanneer je dit product gebruikt zoals wij je aanraden, zal je een sneller en beter effect ervaren. De opname door de huid beïnvloedt namelijk de mate van ontspanning. Je kunt het je vast al voorstellen, maar hoe beter de opname is, hoe groter het effect uiteindelijk zal zijn. Dat willen we natuurlijk allemaal! Een opvallend jeugdige huid op een non-invasieve en no-nonsense wijze klinkt voor de meeste vrouwen als een sprookje, maar met hannah 4YOUth wordt dit werkelijkheid! De hannah 4YOUth hydrateert en verbetert ook de weerstand. Daarnaast vermindert dit product ook de rimpeldiepte en verbetert het de huidelasticiteit. 

Heb je toch nog vragen over hannah 4YOUth? Neem dan contact op met een van onze huidadviseurs. Zij geven je graag een passend huidadvies.