Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Het belang van doorbloeding van de huid

Waarom goede doorbloeding zo belangrijk voor je huid is? Door onvoldoende doorbloeding vermindert de kwaliteit van je huid. Het gevolg daarvan is een versnelde huidveroudering, die vooral zichtbaar zal zijn in en rond het gezicht. Gelukkig kun je de doorbloeding van het gezicht stimuleren met de speciale producten van hannah en hierover vertellen we je graag meer!

 

Oorzaken en symptomen slechte doorbloeding van de huid

Vaak wordt een mindere doorbloeding van de huid veroorzaakt door externe factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld droge lucht op kantoor, barre weersomstandigheden of door teveel zonuren. Een slechte doorbloeding valt vooral op in en rond je gezicht. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van een grauwe of bleke huid of teveel vocht vasthouden. Ook kan de gezichtshuid schilferig worden of je kunt last krijgen van hardnekkige acné.

 

Gevolgen van mindere doorbloeding van je gezichtshuid

Ook op langere termijn lijdt je gezichtshuid onder een verminderde doorbloeding. Naast directe symptomen zoals grauwheid, bleekheid of vochtophoping, veroudert een gezichtshuid met mindere doorbloeding vele malen sneller. Ook andere zichtbare delen in het gezicht, zoals de nek en rond de decolleté, kunnen door verminderde doorbloeding sneller verouderen. Daarom is het zo belangrijk om de doorbloeding van het gezicht en de hals te blijven stimuleren. Zo ga je de zichtbare tekenen van huidveroudering effectief tegen.

 

Hoe kun je de doorbloeding van je gezicht stimuleren?

Speciaal om de doorbloeding van het gezicht te stimuleren heeft hannah Cell Active en Active Mask ontwikkeld. Deze gezichtslotions zorgen ervoor dat de zuurstoftoevoer in en rond de gezichtshuid wordt verbeterd. Ook kunnen met deze producten voor je huid belangrijke stoffen beter worden getransporteerd. Cell Active en Active Mask bevatten werkzame stoffen die de doorbloeding van je gezicht stimuleren. Daardoor zie je al reeds na veertien dagen resultaat: de huid is gezonder en ziet er stralender uit. Want omdat deze producten de doorbloeding van je gezicht effectief verbeteren, kan je huid zich vanzelf weer verjongen.

 

Niet alleen om de doorbloeding van je gezicht te stimuleren

Met Cell Active van hannah kun je bovendien niet alleen de doorbloeding van je gezicht stimuleren. Het is ook een ideaal product om lang te kunnen blijven genieten van een mooie halslijn en decolleté. Zowel Cell Active als Active Mask kun je eenvoudig bestellen bij Hethannahhuis.nl.