Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah Oxys Genes voor een zichtbaar jongere huid 

Naarmate we ouder worden, gaat de huid daarvan meer tekenen vertonen. De huid wordt wat slapper, er ontstaan lijntjes en rimpels, het gezicht verliest volume en de vorm van het gezicht gaat iets meer ‘hangen’. Dat is natuurlijk iets dat we niet graag zien bij onszelf.

 

We kunnen daar zelf iets aan doen, door bijvoorbeeld goed gehydrateerd te blijven, de huid altijd in te smeren met goede zonbescherming, de huid goed te verzorgen en uiteraard, door niet te roken. Dan is er ook nog hannah, die je een extra handje kan helpen met de hannah Oxys Genes: een verjongende crème die de huid een zuurstofboost belooft te geven.

hannah Oxys Genes, een zuurstofboost

Hannah heeft de naam voor deze crème niet voor niks gekozen: oxys genes komt uit het Grieks en betekent zuurstofproducent. Dit product geeft de huid dan ook een echte zuurstofboost en belooft dat die boost er voor zorgt dat de huid vitaler wordt, steviger en veerkrachtiger voelt en er frisser en stralender uitziet.

 

Zuurstof is niet alleen belangrijk om in te ademen, maar is ook erg belangrijk voor de huid en noodzakelijk voor een goede celstofwisseling en celvernieuwing. Deze creme helpt de huid om naar behoefte zuurstof op te nemen. De huid heeft daar na het twintigste levensjaar wat meer moeite mee en Oxys Genes helpt de huid dan een handje.

 

oxys genes

 

 

 

Druiven en shea butter

De hannah Oxys Genes boordevol voedende ingrediënten en stoffen die helpen de huid te verbeteren. Zo zitten er verschillende oliën in dit product die de huid voeden en zacht en soepel houden zoals dicaprylyl ether (een plantaardige olie die de huid zacht en egaal maakt), shea butter (van de karitéboom), en druivenpitolie. Ook zitten er diverse siliconen in die de huid een mooi glad uiterlijk geven en tal van stoffen die de huid helpen verjongen.

Dit alles zit in een mooie luchtdichte verpakking (zie de foto), zodat de werking van de crème niet verloren gaat doordat er ongewenste lucht bij komt.

 

Wat belooft hannah Oxys Genes?

 

Allereerst belooft hij natuurlijk een zuurstofboost, maar waar is dat dan allemaal goed voor?

 

Als het allemaal werkt zoals beloofd, dan is deze crème:

   

vitaliserend, stimulerend, activerend, teintverfrissend, liftend, volumeverhogend, beschermend, intensief voedend, verzachtend, structuurverbeterend en licht doorbloedingsbevorderend. Dat zijn nogal wat beloftes! 

 

 

Werkt dit product echt?

Natuurlijk heb ik deze crème uitgebreid getest voor ik aan deze review begon. Nee, ik lieg. Ik heb de hannah Oxys Genes uitgebreid laten testen door mijn wederhelft. Zij heeft een wat oudere huid en test heel graag dit soort producten. De ervaringen die ik hieronder beschrijf zijn dan ook haar ervaringen.

 

 

Allereerst ruikt de crème echt heerlijk. Hij heeft een beetje een poederachtige, maar ook frisse geur die je een langere tijd blijft ruiken. Aanbrengen op het gezicht (uiteraard na een goede reiniging en het eventueel aanbrengen van Enzymatic Skin Peeling en/of Active Lotion voor een sterkere werking) gaat heel erg makkelijk. Het product laat zich makkelijk verdelen en voelt verfrissend aan op de huid. Hij lijkt een direct verkoelend effect te hebben: heel erg lekker in de warmere maanden.

 

De huid voelt direct na het aanbrengen heerlijk zacht aan. De fijne lijntjes op het gezicht vallen meteen minder op. Na een aantal weken gebruik ziet de huid er ook 

 

jonger uit en lijken rimpels minder aanwezig te zijn. Ik durf niet met 100% zekerheid te zeggen of het volume in het gezicht veranderd is, of dat de structuur verbeterd is. Ik zou niet goed weten hoe ik dat zelf kan meten. De andere beloftes lijkt deze heerlijke crème wel echt waar te maken. Ik ben heel erg onder de indruk!

 

Het liefst zou ik nu zeggen: ‘lekker spul joh, moet je echt eens proberen!’, maar dat zou niet zo netjes staan. In plaats daar van kan ik gewoon iedereen aanraden de hannah Oxys Genes eens een kans te geven. Dit product doet wat het belooft, voelt heerlijk aan, ruikt goed, is verfrissend en maakt de huid zichtbaar jonger: wat wil je nog meer?

 

Koop hier Hannah Oxys Genes