Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

hannah Brilliant Touch: altijd een stralende huid

Een stralende huid, minder rimpels en fijne lijntjes, een verstevigde huid en er de hele dag foto-ready uitzien? Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. De foto aan het begin van deze blogpost geeft het natuurlijk al helemaal weg: het is hannah gelukt om dit allemaal samen te brengen in één product, de hannah Brilliant Touch. Het is een crème met niet alleen ingrediënten om huidveroudering tegen te gaan en de huid te verzorgen, maar zelfs echt diamantpoeder dat de huid doet stralen.


Foto-ready met hannah Brilliant Touch

hannah gezichtscreme


Het fijne van foto’s tegenwoordig is dat er snel een mooi filter over gezet kan worden om jezelf net even een beetje mooier uit te laten komen. Een iets gladdere en stralender huid zijn zo uit een telefoon of camera te toveren. Natuurlijk wil je er niet alleen op foto’s zo perfect uitzien, maar het liefst gewoon de hele dag. Door de Lumiere poeder, ofwel de diamantpoeder, die in dit product zit kan dat ook. Dit poeder laat extra licht op het gezicht weerkaatsen wat zorgt voor een onmiddellijke gave, egale en heldere uitstraling. Ook de toevoeging van siliconenolie helpt mee: deze olie zorgt er voor dat de huid er glad en egaal uitziet door kleine oneffenheden op te vullen. En dat zonder filters van een fototoestel of telefoon!


Veel meer dan alleen de buitenkant

 

Natuurlijk doet hannah meer voor de huid dan enkel een mooi filter over de buitenkant leggen. De hannah Brilliant Touch werkt ook op langere termijn tegen rimpels en verslapping van de huid. Dit komt door de toevoeging van de werkstof Progeline. Wat? Ik doe een poging het uit te leggen. Progeline is een combinatie van 3 aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Aminozuren houden de huid soepel en elastisch en versterken het bindweefsel. Ze zijn dus erg belangrijk om huidveroudering tegen te gaan. De combinatie van de drie aminozuren in dit product vermindert de verschijning van rimpels pakt huidverslapping aan bij de kern. Op langere termijn heeft hannah Brilliant Touch dus een groot effect op huidveroudering en zorgt voor een duidelijke versteviging van de huid en een vermindering van rimpels en fijne lijntjes. Die combinatie van drie aminozuren gebruikt in Progeline is, voor de volledigheid, een combinatie van de aminozuren glycine (zeer voedend), dextran (zeer sterk anti-aging effect) en F3acety Tripeptide-2, wat wel bekend staat als het ‘jeugdhormoon’. Geen wonder dat de hannah Brilliant Touch zo goed werkt tegen huidveroudering en –verslapping!            brilliant touch


Gebruik van hannah Brilliant Touch

 

         De Brilliant Touch is perfect te combineren met de andere producten uit de Red Line van hannah. Brilliant Touch is vooral een product om overdag te gebruiken. Eerst reinig ik de huid met een goede reiniger, daarna breng ik mijn dagverzorging aan. Door als laatste creme de hannah Brilliant Touch te verdelen over het gezicht, de hals en het decolleté voelt die huid meteen heel erg zacht en glad aan en ziet er echt stralender uit. Dat effect blijft de hele dag zo, tot ik ’s avonds mijn gezicht weer reinig. De crème ruikt daarbij ook nog eens heerlijk. Voor de erg gevoelige huid is de crème misschien niet meteen de eerste keuze, maar voor de normale en vooral de wat rijpere huid is de hannah Brilliant Touch een perfecte optie en een heerlijke crème.