Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

Bodyproducten van Hannah voor een mooie en stevige huid

Als het mooie weer zich aandient, komen de bikini’s weer tevoorschijn en wordt er ook verwacht dat de huid er ook goed en verzorgd uit ziet. Je wilt waarschijnlijk een mooie, egale teint en een stevigere huid. Het is dan ook goed om alvast te beginnen met het verzorgen van je huid voordat je in je bikini treedt. Lees snel verder voor tips voor het gebruiken van bodyproducten
 

Hannah bodyproducten voor een goed huidverzorging

Bij Het Hannahhuis vind je verschillende producten welke bijdragen aan een goede verzorging voor jouw huid. Doordat wij verschillende varianten aanbieden ben je er zeker van dat je de juiste huidverzorging vindt die bij jouw huid past. Hieronder vind je een aantal producten welke geschikt zijn voor de beste bikini huid.
 

Shower Treatment bodyproducten

Shower Treatment is een rijke, intensieve verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie met een heerlijke frisse geur en makkelijk in gebruik. Dit bodyproduct herstelt de lipidenlaag van de huid en het is zelfs uitermate geschikt voor een zeer droge en gevoelige huid. Deze bodyproducten shower treatment bevatten geen geïrriteerde stoffen en helpen daardoor de huid barrière in takt te houden / herstellen.
 

Scrub Plus bodyproducten

Scrub plus is een body peeling die de dode huidcellen van de huid verwijdert. De dode huidcellen kunnen jouw huid verstikken waardoor er minder activiteit en doorbloeding in de huid plaatsvindt. De huid gaat er hierdoor vaal en grauw uit zien. De Scrub Plus zorgt ervoor dat het afbraakproces wordt aangepakt en de vitamine B3 zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd. Het gebruik van de Scrub Plus zorgt in de zomerperiode voor een mooiere egalere bruining. Daarnaast zorgt de Scrub Plus er ook voor dat de bruining langer aanhoudt.
 

Heb je toch nog vragen over de bodyproducten van Hannah? Neem dan contact op met een van onze huidadviseurs. Zij geven je graag een passend huidadvies.