Op werkdagen vóór 17:00 besteld, zelfde dag verzonden
Altijd een gratis sample óf gift
Gratis verzending in NL & BE

45 jaar huidverbetering met hannah

Een uniek totaalconcept voor duurzame schoonheid.

Sinds 1979 staat hannah synoniem voor huidverbetering. Met 45 jaar ervaring heeft hannah een revolutionaire aanpak ontwikkeld die een blijvend verschil maakt. De kern van dit succes? Een effectief stappenplan gecombineerd met jarenlange praktijkervaring en de kracht van bindweefselmassage.

Dit unieke totaalconcept streeft naar één doel: een stralende, gezonde huid voor iedereen. Of je nu last hebt van acne, rimpels, rosacea of een andere huidconditie. hannah heeft de oplossing en biedt duurzame huidverbetering die écht werkt, met zichtbare resultaten die lang meegaan.

Ontdek de kracht van hannah met het effectieve hannah stappenplan.


hannah stappenplan

1. Reinigen

De basis voor een stralende huid: reinigen

Een goed verzorgde huid voelt zacht, veerkrachtig en stralend aan. Het begint allemaal bij een goede reiniging. Door je huid dagelijks te reinigen, verwijder je vuil, make-up en overtollig talg. Zo voorkom je verstoppingen en stimuleer je de natuurlijke processen van jouw huid. Hierdoor is jouw huid beter in staat om de werkstoffen uit huidverzorgingsproducten op te nemen en optimaal te benutten.

Toon producten >


2. Peelen

Een weekly beauty boost: de kracht van peeling

Als je droomt van een gladde, stralende huid met fijne poriën dan is een peeling een musthave. Door jouw huid wekelijks te peelen, verwijder je dode huidcellen en stimuleer je celvernieuwing. Dit resulteert in een zacht, fris en egale huid met minder zichtbare poriën.

Toon producten >


3. Stimuleren

De kracht van doorbloeding: de sleutel tot een gezonde huid

Een stralende en gezonde huid begint met een goede doorbloeding. Binnen het hannah stappenplan staat het stimuleren van de doorbloeding centraal. Een goed doorbloede huid is optimaal voorzien van zuurstof en voedingsstoffen en dat is essentieel voor een gezonde en vitale huid. Ze zorgen ervoor dat jouw huidcellen zich kunnen vernieuwen, dat afvalstoffen worden afgevoerd en dat jouw huid gehydrateerd en elastisch blijft.

Toon producten >


4. Herstellen

Voeding voor je huid: de essentiële bouwstenen voor herstel

Een gezonde, stralende huid heeft voeding nodig. Net als ons lichaam heeft onze huid bepaalde nutriënten nodig om optimaal te kunnen functioneren. Deze voedingsstoffen zorgen voor herstel, vernieuwing en bescherming. 

Toon producten >


5. Beschermen

Zonbescherming: een must voor een mooie, gezonde huid

De zon is heerlijk, maar de zon kan ook schadelijk zijn voor onze huid. Te veel zonlicht kan leiden tot verbranding, rimpels en pigmentvlekken. Een weloverwogen mate van zonbescherming is daarom onmisbaar. Door je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen van de zon, behoud je een mooie, gezonde huid en voorkom je vroegtijdige veroudering en pigmentvlekken.

Toon producten >